24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Το ΠΑΣΟΚ κατταγγέλλει το Κέντρο Ελληνικής Γούνας του ΕΟΜΜΕΧ

 



Σαράντα βουλευτές του ΠΑΣΟΚ καταγγέλλουν το Κέντρο Ελληνικής Γούνας του ΕΟΜΜΕΧ (Ελληνικός Οργανισμός Μικρών-Μεσαίων Επιχειρήσεων και Χειροτεχνίας) για ψεύτικα ..προγράμματα τα οποία αγγίζουν τα 1.300.000 ευρώ, καθώς και για «φωτογραφικές» διακηρύξεις.

Προγράμματα όπως: απευθείας ανάθεση σύμβασης 270.000 ευρώ σε συγκεκριμένη εταιρεία (η οποία μεταφράζει κείμενα του εν λόγω κέντρου) καθώς και 64.000 ευρώ τα οποία δόθηκαν σε διερμηνέα για μερικές εκδηλώσεις, μέσα σε ενάμιση χρόνο.

Το υπουργείο του κ. Χατζηδάκη έχει την πολιτική ευθύνη για τη συγκεκριμένη ΔΕΚΟ και φαίνεται ότι πολιτικές ηγεσίες των υπουργείων Οικονομικών και Ανάπτυξης ήξεραν τι συμβαίνει, αφού η διοίκηση του Κέντρου Ελληνικής Γούνας όχι μόνο ζητούσε τα εξωφρενικά αυτά ποσά, αλλά ασκούσε και πίεση στους αρμόδιους υπουργούς για να τα πάρει, διότι ήθελαν να καλύψουν την εκπαίδευση του προσωπικού τους, την προβολή του οργανισμού κ.α.

Το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλει τους διαγωνισμούς και τις διακηρύξεις στο Κέντρο Ελληνικής Γούνας ως «πάρτι ασυδοσίας, αδιαφάνειας, απευθείας αναθέσεων, φωτογραφικών συμβάσεων, σπατάλης και φαυλότητας που δεν έχει τελειωμό».

Το ΠΑΣΟΚ ζητά από τον υπουργό Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκη, να προχωρήσει στους απαιτούμενους ελέγχους καθώς επίσης και να διαλευκανθεί το ποσό που έχει δαπανηθεί στο Κέντρο Ελληνικής Γούνας, από το 2004 μέχρι σήμερα και να κατατεθεί.

Πηγή: Έθνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου