24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Υπό έλεγχο τα περισσότερα πύρινα μέτωπα











Υπό έλεγχο οι πυρκαγιές, σε Ασπρόπυργο, Κερατέα και Βαθύ Σάμου. Σε εξέλιξη η πυρκαγιά στις Βολίμες Ζακύνθου.

Σε ύφεση το μέτωπο στην Κερατέα, στην περιοχή Αγίου Αντωνίου. Στην περιοχή πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά στις Βολίμες της Ζακύνθου. Δύο οχήματα με 5 πυροσβέστες και ένα ελικόπτερο βρίσκονται στη περιοχή. Υπό πλήρη έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά σε αγροτοδασική έκταση, στην περιοχή Ψιλή Βίγλα στο Βαθύ Σάμου. Στη περιοχή επιχειρούν 10 οχήματα με 20 πυροσβέστες, 8 άτομα πεζοπόρο και 30 εθελοντές.

Στον Ασπρόπυργο οι δύο πυρκαγιές έχουν τεθεί υπό έλεγχο. Συγκεκριμένα στη πρώτη εστία, στη περιοχή της Χασιάς, επιχειρούν αυτή την ώρα 10 οχήματα με 30 πυροσβέστες, 1 ελικόπτερο και δύο αεροσκάφη.

Το δεύτερο και μικρότερο μέτωπο είναι στην περιοχή Νέα Ζωή, όπου επιχειρούν οκτώ οχήματα με 24 πυροσβέστες, ένα αεροσκάφος κι ένα ελικόπτερο.

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα, εξαιτίας των δύο πυρκαγιών είχε διακοπεί η κυκλοφορία στην Αττική οδό, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, στην περιφερειακή του Αιγάλεω, και στο ρεύμα προς αεροδρόμιο στην έξοδο 4. Πλέον η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.

Ατύχημα με πυροσβεστικό

Πυροσβεστικό όχημα, το οποίο κατευθυνόταν στη Κερατέα στη περιοχή του Αγίου Αντωνίου, ανατράπηκε στην Αθηνών - Σουνίου, στην διασταύρωση Κακιά Θάλασσα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας πυροσβέστης.

Πολύ υψηλός είναι την Τετάρτη ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιών σε Αττική, Κύθηρα, Εύβοια, Βοιωτία, Κορινθία, Αργολίδα, Λέσβο, Χίο, Ικαρία και Κρήτη.

Πηγή: Σκάι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου