24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Εισβολή Ισραηλινού στρατού στη Λωρίδα της Γάζας





Όπως ανακοίνωσαν οι παλαιστινιακές αρχές ισραηλινός στρατός εισέβαλε σήμερα σε παλαιστινιακά εδάφη κοντά στη Τζαμπαλίγια, στα βόρεια της Λωρίδος της Γάζας όπου συγκρούσθηκαν με ένοπλες παλαιστινιακές ομάδες.

Σε ανακοινωθέν τους, οι Ταξιαρχίες Αλ Κόντς, ένοπλος βραχίονας της Ισλαμικής Τζιχάντ, αναφέρουν πως έβαλαν με αντιαρματικές ρουκέτες κατά ισραηλινών οπλιτών, οι οποίοι εισήλθαν κατά 100 μ στο εσωτερικό του παλαιστινιακού εδάφους.

Οι Ταξιαρχίες Αμπού Αλί Μουσταφά, ένοπλος κλάδος του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (FPLP), ανακοίνωσαν πως αντάλλαξαν πυρά με ισραηλινούς στρατιώτες.

Και στις δύο παλαιστινιακές ανακοινώσεις δεν αναφέρονται θύματα

Από την πλευρά του το Ισραήλ μέσω του εκπροσώπου του ισραηλινού στρατού υποστηρίζει πως η επιχείρηση εκτελέσθηκε «κατά μήκος» του φράκτη ασφαλείας ανάμεσα στο Ισραήλ και στη Λωρίδα της Γάζας. Ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού τόνισε πως οι παλαιστίνιοι μαχητές έβαλαν με όλμους, τα βλήματα των οποίων έπεσαν εντός του εδάφους της Λωρίδος της Γάζας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου