24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Τα «έψαλλαν» στον Καραμανλή οι «γαλάζιοι» Λαρισαίοι







Σκληρή κριτική ασκούν στον πρωθυπουργό «16» επιφανή «γαλάζια» στελέχη της Λάρισας σε επιστολή που απέστειλαν στο Μαξίμου. Οι «16» εκφράζουν την απογοήτευση τους για τη διακυβέρνηση Καραμανλή, και προειδοποιούν ότι δεν θα στηρίξουν την παράταξη, εάν ο πρωθυπουργός δεν αναλάβει ριζοσπαστικές πρωτοβουλίες.

Με επιστολή τους που εστάλη στο Μέγαρο Μαξίμου, 16 «γαλάζια» στελέχη της Λάρισας καταγγέλλουν ότι «με ιδιαίτερη θρασύτητα υπεύθυνοι πολιτικοί παράγοντες παραβίασαν κάθε έννοια δικαίου, κάθε πολιτική δεοντολογία, κάθε αξία ηθικής» ασκώντας δριμύτατη κριτική.

Στην πολυσέλιδη επιστολή τους οι «16 της Λάρισας» τονίζουν ότι «η πραγματικότητα σήμερα δεν ανταποκρίνεται ούτε στα οράματα της ηγεσίας της ΝΔ ούτε στις προσδοκίες που τη στήριξαν» και αναφερόμενοι στην επανίδρυση του κράτους που ο Κ. Καραμανλή έχει εξαγγείλει επανειλημμένως ,σημειώνουν ότι «Απέναντι στο "εκσυγχρονιστικό όραμα" του κ. Σημίτη που απέτυχε, η Ν.Δ. αντέταξε την "επανίδρυση του κράτους". Η υπόσχεση όμως αυτή έμεινε απλή διακήρυξη που κάποιοι προσπαθούν να ξεχάσουν και κάποιοι άλλοι την ειρωνεύονται».

«Η μη σωστή διαχείριση σαν κακοδαιμονία συνεχίζει και σήμερα να υφέρπει στην πολιτική σκηνή, κάνοντας τους πολίτες να χάσουν την υπομονή τους, αλλά και την ανοχή τους απέναντι σε πρόσωπα και πρακτικές που θυμίζουν το χθες και όχι το αύριο» προσθέτουν οι «γαλάζιοι» Λαρισαίοι, ενώ αναφερόμενοι στο αποτέλεσμα των ευρωεκλογών κάνουν λόγο για ανεξήγητη αδράνεια.

Στο μεταξύ, προειδοποιούν τον πρωθυπουργό ότι δεν πρόκειται να ξαναψηφίσουν ΝΔ, αν δεν γίνουν ριζοσπαστικές αλλαγές δηλώνοντας ότι: «Εμείς πρώτοι από όλους δεν δίνουμε την ανοχή διατήρησης της εξουσίας για την εξουσία και για τις "καρέκλες" κάποιων προσώπων που προσέβαλαν τον κόσμο της παράταξης αλλά και όλους τους πολίτες».

Τη στήριξη του στους «γαλάζιους αντάρτες» εξέφρασε ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος, δηλώνοντας: «Συμμερίζομαι την κραυγή αγωνίας και τους προβληματισμούς των στελεχών που συνυπογράφουν την επιστολή, όπως και δεκάδων στελεχών που διατυπώνουν ανάλογες σκέψεις και ερωτηματικά», δήλωσε και συμπλήρωσε ότι ήταν «ένα ακόμη καμπανάκι για λάθη, παραλείψεις και κυρίως συμπεριφορές που πλήγωσαν τον κόσμο της παράταξης».

Την επιστολή υπογράφουν ο αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Ι. Βαρβαρούρης, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας Κ. Γιαννακόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ε. Κατσιώτης, ο πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Α. Νταβέλης, ο αγροτοσυνδικαλιστής Θ. Κοκκινούλης, ο πρόεδρος του ΤΕΕ/τμήμα Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας Κ. Διαμάντος κ.ά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου