24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ...ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΚΤΙΜΑ ΝΤΟΡΑ-ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ....

Ο Καραμανλής είναι ξεκάθαρος πολιτικός

Ο κ. Σαμαράς υπογράμμισε ότι φιλοδοξία του είναι να κινητοποιήσει τις δυνάμεις που μπορεί, προκειμένου να απαλλαγεί η χώρα από την «καταστρεπτική κυβέρνηση Σημίτη». Πρότεινε, επίσης, να διαμορφωθεί ένα μέτωπο συνεργασίας με τη ΝΔ κατά του Κ.Σημίτη, και σημείωσε ότι ο ίδιος βοήθησε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προεκλογικά χωρίς να ζητήσει κάποιο αντάλλαγμα.----- ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΙΝΩ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-----ΠΕΡΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ......

«Με ελκύει ο Καραμανλής, γιατί κρατάει αποστάσεις από τα διαπλεκόμενα» είπε χαρακτηριστικά, και προσέθεσε ότι συμφωνεί με την τακτική του προέδρου της ΝΔ απέναντι στα διαπλεκόμενα. Τόνισε, όμως, ότι ο κ. Καραμανλής δείχνει να διακατέχεται από νοοτροπία εξισορρόπησης, με αποτέλεσμα να δίνει την αίσθηση ότι ασκεί ανεπαρκή αντιπολίτευση.

Συμφώνησε, πάντως, με το βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Κεφαλογιάννη, ότι ο κ. Μητσοτάκης λειτουργεί ως «από μηχανής θεός» υπέρ του κ. Σημίτη, και δήλωσε ότι δεν θα απαντήσει ξανά στον πρώην πρωθυπουργό, γιατί ουσιαστικά κάθε φορά που το πράττει μετατρέπεται και ο ίδιος σε «δεκανίκι της κυβέρνησης» του ΠΑΣΟΚ.

Τέλος, αναφερόμενος στο δήμαρχο Αθηναίων, Δημήτρη Αβραμόπουλο, επισήμανε ότι δεν έχει θέσεις, και «κόμμα χωρίς πολιτικές θέσεις δεν νοείται», ενώ για την Ντόρα Μπακογιάννη είπε ότι «δεν έχει τίποτα μαζί της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου