24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Περιμένετε να αποκαλύψουν τα λαμόγια οι Εξεταστικές;











vouli_moutzaΕπιτέλους!!!

Η πρώτη συνεδρίασή της Εξεταστικής για τη Μίζενς ορίστηκε για την Τρίτη 2 Φεβρουαρίου στις 16:00΄, ενώ το πόρισμά της θα υποβληθεί μέχρι την 17η Μαρτίου 2010.

Σε ό,τι αφορά στην Εξεταστική Επιτροπή «για την ολοκλήρωση της διερεύνησης του συνόλου του σκανδάλου της Μονής Βατοπεδίου», η πρώτη συνεδρίασή της ορίστηκε για την Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου στις 16:00΄.

Και προσεχώς θα συσταθούν Εξεταστικές Επιτροπές για όλα τα σκάνδαλα που απασχόλησαν την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια: Άγορά Αλυσίδας Καταστημάτων Γερμανός, η μεγάλη κομπίνα του Χρηματιστηρίου, το φάγωμα των αποθεματικών των Ταμείων με τα δομημένα ομόλογα και ότι άλλο θυμηθούν από τις αρπαχτές των τελευταίων χρόνων.

Βρήκαν τον καλύτερο τρόπο ώστε να περάσουν στην λήθη και με επίσημη σφραγίδα της Βουλής όλοι οι μεγαλοκομπιναδόροι.

Αλήθεια πιστεύει κανείς ότι θα βρεθούν οι ένοχοι και ότι θα επιβληθούν ποινές;

Πιστεύει κανείς ότι είναι δυνατόν να υποχρεωθούν οι μεγαλοκλεφταράδες να επιστρέψουν τα κλεμμένα πίσω;

Πιστεύει κανείς ότι θα δημευτεί καμμιά περιουσία των ενεχομένων στα σκάνδαλα;

Και μην πάτε μακριά.....σκεπτόμενοι μήπως γίνει κάτι τώρα......

Πρόγευση έχουμε ήδη πάρει.

Ο Τσουκάτος ομολόγησε ότι έλαβε χρήματα για το κόμμα και τα παρέδωσε(;). Το κόμμα όμως αρνείται ότι τα παρέλαβε. Ευθύνη; Καμμία!!!

Ο Καραμανλής στέλνει ευχαριστήριο στην πηγή της μίζας, όπου ευχαριστεί τον Χριστοφοράκο για την βοήθεια που έδωσε στο κόμμα. Η δικαιολογία που δόθηκε: Ήταν ένα τυπικό ευχαριστήριο σαν αυτά που πήγαν σε πολλούς. Αλήθεια τι βοήθεια έδωσε στη ΝΔ ο Χριστοφοράκος; Ή θα αφισοκολούσε ή έπεισε τους συγγενείς να ψηφίσουν ΝΔ. Λεφτά στο κόμμα μάλλον αποκλείεται να έχωσε.

Σήμερα βγαίνουν στη φόρα το ημερολόγια του Μιζοφοράκου. Αναφέρονται συγκεκριμένα ονόματα που συνάντησε ή τηλεφώνησε (;) σε συγκεκριμένες ημερομηνίες ο λαδιάρης της Ζήμενς. Τα ονόματα δεν είναι τυχαία. Ζαγορίτης (Γραμματέας της ΝΔ) και Σπυρόπουλος (Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ). Εκείνοι βγήκαν και αρνούνται ότι είχαν οποιαδήποτε επαφή ή επικοινωνία. Μάλιστα δηλώνουν ότι ούτε κατ' όψη γνωρίζουν τον "θείο" Μιζαδόρο.

ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ:

Πιστεύει κανείς ότι θα υπάρξει απόδοση δικαιοσύνης με τις εξεταστικές;

Οι Βουλευτές πάντων θα αποζημιώνονται με 270 ευρώ ανά συνεδρίαση, συμμετέχουν - δεν συμμετέχουν. Όσα δηλ. με πολύ κόπο βγάζει ένας νέος με ένα μήνα δουλειά (υποαπασχόληση με 3 ευρώ την ώρα).

Ξέρουμε ότι η ζωή εξ ορισμού είναι άδικη. Όχι όμως και τόσο ρε μάγκες.......

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου