24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Συνέντευξη του Προέδρου του Πιερικού στο Δημοτικό Ραδιόφωνο

Συνέντευξη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης και το δημοσιογeleutheriadis-dimotiko-radiράφο Μπάμπη Πεΐδη έδωσε ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Δημήτρης Ελευθεριάδης, όπου είχε τη ευκαιρία να απαντήσει σε μία σειρά από ζητήματα που αφορούν την ομάδα σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο. Μάλιστα ο πρόεδρος του Πιερικού απάντησε και σε ερωτήματα των ακροατών του δημοτικού ραδιοφώνου που ήθελαν να μάθουν τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ:

“Μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε λύθηκαν επτά συμβόλαια και ήρθαν πέντε νέοι παίκτες. Πιστεύουμε ότι κάναμε σωστές επιλογές. Βέβαια αυτό θα φανεί στο γήπεδο. Ο καθρέφτης είναι το γήπεδο. Στόχος των μεταγραφών ήταν και η ενίσχυση της ομάδας σε κάποιες θέσεις αλλά και για να κλείσουν κάποιες πληγές που υπάρχουν. Γιατί υπάρχει ο στόχος ακόμη να μπούμε στην εξάδα. Και δεν είναι 16 τα παιχνίδια, είναι 20. 16 του πρωταθλήματος και 4 εφόσον είμαστε μέσα στα play off. Πλέον στόχος είναι τα play off. Βέβαια τίποτα δεν είναι απίθανο”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΑΤΥΧΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

“Καταρχάς στα εντός έδρας παιχνίδια δεν έχουμε, όσο θα έπρεπε, τη στήριξη του κόσμου. Και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας, πιστεύω ότι στα δύσκολα πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα. Στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν υπάρχει το άγχος της έδρας και να σε κατακρίνουνε....Παίζουν πιο ελεύθερα οι παίκτες. Στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα σταθώ. Τα παιδιά άρχισαν να πιστεύουν ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου