24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΕΠΙΖΗΜΙΑ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgN9gvI2Auqtpl_vwVM2g1bx9ZVgQk1IS6CHAdn8sWdIKbyx7jRU0YIdHBx5h_Kmjy-OWGYARNWJr8JHEL_URN1JBQkTBrs_hCbFiaaJ_jCf7ganHVyWVbJ7zXPvm9u_THaEFQK7xxo3wU/s1600/dora_9.jpg

Η βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη, ανέπτυξε σήμερα επίκαιρη ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών με αφορμή την κατάργηση του αφορολόγητου ορίου για τις γονικές παροχές.

Συγκεκριμένα η Ντόρα Μπακογιάννη είπε: «Εσείς μιλάτε για τους μεγάλους, εγώ μιλάω για τους νοικοκυραίους, μιλάω για τους μικρούς, μιλάω για τον άνθρωπο ο οποίος έχει 2000 ευρώ σύνταξη, μπορεί με την γυναίκα του να ζήσει με 1000 ευρώ και θέλει να μοιράσει στα δύο παιδιά του από 500 ευρώ. Αυτά τα 500 ευρώ μπορεί σε ένα παιδί το οποίο δουλεύει και παίρνει 700 ευρώ ή είναι άνεργο να του δικαιολογήσουν το πόθεν έσχες για το στεγαστικό του δάνειο. Και έρχεστε εσείς και λέτε στον νοικοκύρη, στον έντιμο φορολογούμενο, στον έντιμο συνταξιούχο, ότι δεν έχει αυτό το δικαίωμα, αλλά θα φορολογηθεί από το πρώτο ευρώ με 10%».

Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής της, η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε : «προχωρείτε με κόψιμο επιδομάτων με προκρούστεια λογική σε όλους, νοσηλευτές, εκπαιδευτικούς κλπ χωρίς να σκεφτείτε ότι αυτό χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή.»

Τέλος αναφερόμενη στην Εξεταστική Επιτροπή για την Οικονομία που ζήτησε το ΠΑΣΟΚ είπε: «Η λογική σας για την Εξεταστική είναι εθνικά επιζήμια. Θα οδηγήσει τα δύο μεγάλα κόμματα σε μια ανταλλαγή πυρών, η οποία τελικά θα έχει έναν μόνο κερδισμένο: αυτούς οι οποίοι επιβουλεύονται την Ελλάδα και προσπαθούν να αναζητήσουν πρόσθετα επιχειρήματα εναντίον της. Σας κάνω έκκληση, έστω και την τελευταία στιγμή. Είναι λάθος η λογική της Εξεταστικής Επιτροπής για την οικονομία. Όσο έχω υποστηρίξει με πάθος όλες τις εξεταστικές επιτροπές που αφορούν σκάνδαλα, τόσο λέω ότι αυτή η Εξεταστική θα οδηγήσει τον πολιτικό κόσμο της χώρας σε μια δίνη, η οποία δεν θα έχει τέλος και θα οδηγήσει πάνω απ’ όλα την Ελλάδα σε ακόμα δυσκολότερη θέση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου