24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Πανέτοιμος ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μακάμπι



http://img.protothema.gr/660648E8400BF938CADB72F69AC5FB95.jpg

Ο Ντένις Ρόμενταλ θα είναι απόψε στο βασικό σχήμα των ερυθρολεύκων που αντιμετωπίζουν (στις 21.30 Novasports 1) με αντίπαλο την Μακάμπι Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League. Ο Έβαλντ Λίνεν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Δανό εξτρέμ.

Ο Γερμανός τεχνικός στο τελευταίο δίτερμα έβαλε βασικό τερματοφύλακα τον Πάρντο. Τα δύο στόπερ ήταν οι Μοδέστο και Μέλμπεργκ, αριστερό μπακ έπαιξε ο Χολέμπας και δεξί ο Γκαλίτσιος. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Μπράβο,ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως κεντρικός αμυντικός, όσο και ως ακραίος.

Το δίδυμο Ντουντού-Μαρέσκα θα είναι στον άξονα. Σε ρόλο αριστερού χαφ θα παίξει ο Μιραλάς, εκτός αν προτιμηθεί ο Ζαϊρί. Δεξί χαφ θα είναι ο Ρόμενταλ. Στην επίθεση τώρα, ο Ντιόγο θα πάρει τη θέση του Όσκαρ και θα παίξει πίσω από τον επιθετικό ενώ στην κορυφή θα είναι ο Νταρμπισάιρ.

Η 18μελής αποστολή: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Αβ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μοδέστο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Όσκαρ, Μαρέσκα, Ζαϊρί, Ρόμενταλ, Μήτρογλου, Ντιόγο, Νταρμπισάιρ, Μιραλάς.

Στο μεταξύ, την πρώτη του προπόνηση ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε την Τετάρτη το απόγευμα ο Άλμπερτ Ριέρα. Γνωρίστηκε με τους νέους του συμπαίκτες και στη συνέχεια περιορίστηκε σε χαλαρό τρέξιμο.

Ο Ριέρα δηλώθηκε στην UEFA για τις αναμετρήσεις με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, όμως δεν υπολογίζεται για το αποψινό παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου