24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Ημαθία: Κίνδυνος να ξεφύγει η κατάσταση εκτός ελέγχου ανάμεσα σε Έλληνες και Αλβανούς


Ορατός είναι ο κίνδυνος να ξεφύγει η κατάσταση εκτός ελέγχου μετά την απόπειρα εθνικιστικών στοιχείων να εμπλακούν στην υπόθεση του αιματηρού επεισοδίου στον Διαβατό, δίκην αυτόκλητων τιμωρών.

Το πρώτο κρούσμα σημειώθηκε σήμερα στις 5 το απόγευμα όταν ομάδα 20 περίπου ατόμων εμφανίστηκε στον Διαβατό, επιτέθηκε και ξυλοκόπησε ανυποψίαστο, διερχόμενο οικονομικό μετανάστη Αλβανικής καταγωγής.

Ημαθία: Κρίσιμη η κατάσταση του 17χρονου

http://www.verianet.gr/images/001aanebasma00090/185.jpg«Πρόκειται για ‘επαγγελματικό χτύπημα’… Δε μαχαίρωσε απλά, αλλά έστριψε και το όπλο…»
Η ανατριχιαστική αυτή λεπτομέρεια δείχνει το βαθμό της αγριότητας αυτών που επιτέθηκαν στην παρέα των ανηλίκων και προκάλεσαν το αιματηρό επεισόδιο το βράδυ της Τετάρτης στον Διαβατό Ημαθίας

http://www.verianet.gr/images/001aanebasma00090/186.jpgΗ κατάσταση του 17χρονου Β.Β. παραμένει ιδιαίτερα σοβαρή και το διάστημα, μέχρι αύριο κρινεται κρισιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου