24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Δήλωση του δημάρχου Λαμίας Γιώργου Κοτρωνιά για τη σύλληψη του Απόστολου Γκλέτσου

  

Ο Δήμαρχος Λαμιέων και πρόεδρος της ΤΕΔΚ Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς, με αφορμή τις σημερινές εξελίξεις στο Δήμο Στυλίδας αλλά και στο πρόσωπο του Δημάρχου Στυλίδας κ. Απόστολου Γκλέτσου έκανε την παρακάτω δήλωση [...]


«Ευρισκόμενος στην Αθήνα για την αυριανή συνεδρίαση της ΚΕΔΚΕ, πληροφορηθείς τις εξελίξεις στο Δήμο Στυλίδας έχω να παρατηρήσω πως η Τοπική Αυτοδιοίκηση, δοκιμάζεται ποικιλότροπα .....όταν είναι υποχρεωμένη να υπερασπιστεί το συμφέρον των πολιτών που εκφράζει.

Προκαλεί ερωτηματικά το γεγονός ότι η πολιτεία παραμένει θεατής στην ταλαιπωρία της Ανατολικής Φθιώτιδας....χωρίς να δίνει λύσεις και αναγκάζει έναν Δήμαρχο να μπει μπροστάρης σε μια προσπάθεια να πείσει για τα αυτονόητα. Είναι γνωστό πως η Φθιώτιδα έχει κυριολεκτικά γεμίσει διόδια. Είναι κάτι που το έχουμε αναδείξει και κάτι το οποίο τονίζουμε συνέχεια.

Μέχρι σήμερα είχαμε την τραγική πολυτέλεια να πληρώνουμε το "πέταλο του Μαλιακού" με το αίμα μας και τώρα πριν προλάβουμε να ανασάνουμε το πληρώνουμε από την τσέπη μας.
Θέλω να εκφράσω την αμέριστη συμπαράστασή μου στον αγώνα των πολιτών του δήμου της Στυλίδας και την πλήρη υποστήριξή στο συνάδελφο Δήμαρχο Απόστολο Γκλέτσο που δοκιμάζεται».

LamiaNews:
Δήμαρχε, εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Γκλέτσος. Από χρόνια περιμέναμε και εξακολουθούμε να περιμένουμε περισσότερα από σένα.
Ευκαιρία να αποδείξεις ότι η ψήφος τόσων Λαμιωτών δεν πήγε χαμένη...
Τα λόγια και τα χρόνια τα χαμένα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου