24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει την απίστευτη τραγωδία μίας 36χρονης






Το χωριό γνώριζε... ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΟΧΙ....




Καμία λέξη δεν μπορεί να περιγράψει την απίστευτη τραγωδία μίας 36χρονης η οποία υπέστη ομαδικούς βιασμούς στην Κομοτηνή! Ταυτόχρονα ανείπωτη φρίκη προκαλεί το γεγονός πως ένα ολόκληρο χωριό γνώριζε και δεν μιλούσε.



Σε κατάσταση σοκ από τους ομαδικούς βιασμούς τους οποίους υπέστη, εντοπίστηκε 36χρονη από τη Βουλγαρία στην περιοχή των Προσκυνητών. Η 36χρονη διασώθηκε όταν επιτέλους κάποιος ειδοποίησε την αστυνομία του Δήμου Μαρώνειας αλλά και τη δημοτική αρχή οι οποίες επενέβησαν αμέσως.

Οι πληροφορίες που έρχονται στο φως πρέπει να μας κάνουν όλους να ντρεπόμαστε.

Όπως δημοσιεύεται στην εφημερίδα Χρόνος της Κομοτηνής και στην ιστοσελίδα της, ένα ολόκληρο χωριό, οι Προσκυνητές, ήξερε αλλά δεν μιλούσε! Η νεαρή γυναίκα δούλευε ως οικιακή βοηθός σε σπίτια στην περιοχή Κρυονερίου Ροδόπης και Προσκυνητών. Τότε κάποιοι "άγνωστοι" ξεκίνησαν να την κακοποιούν συστηματικά και με ξυλοδαρμούς και βασανιστήρια την εξανάγκασαν να εκδίδεται.Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το Διαβάστε περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου