24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

Έκλεψαν τον έρωτά τους

Προσωπικό βίντεο με καυτές στιγμές της Σάνον και της Χέϊντι, έπεσε στα χέρια του συζύγου που για εκδίκηση αποφάσισε να το βγάλει στη φόρα

Σάλος έχει ξεσπάσει στο Χόλυγουντ μετά την επιβεβαίωση της ύπαρξης προσωπικής λεσβιακής ταινίας της πρώην Playmate Σάνον Καρίσα και της Χέιντι Μόργκαν.

Οι δυο καυτές ξανθιές είχαν, όπως δηλώνει αποκλειστικά στην κάμερα του RadarOnline.com η Σάνον, άκρως προσωπικές στιγμές στη βίλα της Χέιντι στο Μάλιμπου.

Ο Σπένσερ Πράτ, άνδρας της Χέιντι, που βρίσκονται σε διάσταση, ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή του το καυτό βίντεο με τις δύο... κυρίες να κάνουν ερώτα. Ο Πράτ φιλοδοξεί να το πουλήσει στη Vivid Entertainment για να κυκλοφορήσει στο εμπόριο με πολλές πιθανότητες να βγάλει πολλά χρήματα.

Μαθαίνοντας τις καλλιτεχνικές ανησυχίες του άνδρα της, εκπρόσωπος της αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο, ενώ η Σάνον απειλεί αν τολμήσει να πουλήσει το βίντεο να τον σύρει στα δικαστήρια για κλοπή.

Η Σάνον εμφανώς στενοχωρημένη δηλώνει στην κάμερα του RadarOnline.com

"Εγώ και Χέιντι βρισκόμασταν στο σπίτι της στο Μαλιμπού όταν ήρθε να πάρει κάποια πράγματα του και αυτός "κατά λάθος" πήρε την κάμερά μου," είπε η Σάνον στο RadarOnline.com.

Και συνεχίζει τονίζοντας "Ο Σπένσερ δεν είχε δικαίωμα να κλέψει την κάμερά μου. Υπάρχουν και άλλες προσωπικές στιγμές που δεν θέλω να δει, συμπεριλαμβανόμενου και του βένετο με την Χέιντι".








Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το Διαβάστε περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου