24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

ΕΧΕΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΚΟΣΜΟ ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ...

 ΕΤΣΙ  ΣΤΑ  ΞΑΦΝΙΚΑ    Η  ΑΘΗΝΑ   ΞΥΠΝΗΣΕ......
Με άρση του χρίσματος για την περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας απειλείται ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, καθώς ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς δεν δέχεται να μπει στη θέσει υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη ο αδερφός του
Τελεσίγραφο στον υποψήφιο περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτη Ψωμιάδη έστειλε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, ζητώντας του να μην επιμείνει στην πρόθεσή του να συμπεριλάβει στο συνδυασμό για την περιφέρεια τον αδελφό του.
Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, συμφωνα με πληροφορίες, σκοπεύει
να βάλει σε θέση υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη τον αδελφό του, ο οποίος, στη συνέχεια, θα έχει την αρμοδιότητα για την περιοχή της Θεσσαλονίκης. Ο Πρόεδρος της ΝΔ του έστειλε μήνυμα ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να το δεχτεί για λόγους αρχής.
Εάν ο κ. Ψωμιάδης μέχρι αύριο το πρωί προχωρήσει στην ανακοίνωση του συνδυασμού του, έχοντας μέσα και τον αδελφό του, τότε η ΝΔ θα άρει το χρίσμα του υποψηφίου περιφερειάρχη που του έχει δώσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου