24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Λόγω της παρατεταµένης αποχής των βυτιοφορέων ξεχειλίζει, µαζί µε τους βόθρους, και η οργή των κατοίκων της Ανατολικής Αττικής.

¬ Ο κήπος  είναι µια  κάποια λύση για  να πάει το  λιγότερο 
δυνατόν  νερό στους  βόθρους. «Εκεί  πλένω πλέον τα  πιάτα µου, εκεί  
ρίχνω απόνερα,  κι ας χαλάσω τα  λουλούδια µου  από τα  απορρυπαντικά», 
 περιγράφει η κ.  Θεοδώρα Γκαβού,  από τον Γέρακα   «Ακόµα περιµένουµε το βυτιοφόρο λυµάτων που καλέσαµε για το µεσηµέρι. Εδώ και µέρες, η δυσοσµία είναι πια ανυπόφορη. Επιπλέον απειλείται η υγεία µας...».
 


«Οι συνθήκες µοιάζουν πρωτόγονες. Το ξέραµε προ διετίας, όταν αγοράζαµε αυτό το σπίτι, ότι η ευρύτερη περιοχή έχει προβληµατική αποχέτευση. Ποτέ ωστόσο δεν διανοηθήκαµε ...
πως θα φτάναµε ώς εδώ, οι πιο παλιοί εκ των ιδιοκτητών της πολυκατοικίας µας µάς λένε ότι πρώτη φορά ....αντιµετωπίζουν κάτι τέτοιο. Το θέµα είναι ότι κανείς µας δεν ξέρει πόσο θα κρατήσει όλο αυτό, ουδείς για την ώρα δεν µας δίνει λύση: Δήµος και νοµαρχία όπου απευθυνθήκαµε, ισχυρίζονται ότι δεν διαθέτουν δικά τους βυτιοφόρα και µας παραπέµπουν στο Αστυνοµικό Τµήµα. Εκεί, πάλι, οι αστυνοµικοί µάς λένε πως µπορούν µόνο να συνοδέψουν, όχι και να εξαναγκάσουν τους βυτιοφορείς να δουλέψουν. Αυτοί δε, όταν τους καλούσαµε τόσες µέρες, απαντούσαν ότι αδυνατούν να εργαστούν, γιατί φοβούνται για ζηµιές από άλλους οδηγούς στα αυτοκίνητά τους...», λέει στα «ΝΕΑ» η κ. Θεοδώρα Γκαβού, που κατοικεί σε ισόγειο πολυκατοικίας στον Γέρακα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου