24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Ο Ολυμπιακός παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Σούπερ Λίγκας, μετά το 3-0 επί της Ξάνθης στα Πηγάδια.

  Το σκορ για τους «ερυθρόλευκους» άνοιξε στο 16' ο Ριέρα, ενώ οι κορυφαίοι του Ολυμπιακού, Τοροσίδης και Φετφατζίδης, οι οποίοι χειροκροτήθηκαν από τους φίλους της Ξάνθης, πέτυχαν τα άλλα δύο γκολ στο 52' και το 73' αντίστοιχα.
Ο Βαλβέρδε έστησε την ομάδα με αρκετές εκπλήξεις. Με τον Πάρντο αντί του Νικοπολίδη, με τον Μιραλάς αντί του Πάντελιτς και τον Φετφατζίδη στον πάγκο. Ο Βέλγος επιθετικός δικαίωσε....
απόλυτα τον προπονητή του, αφού ήταν ο πιο κινητικός παίκτης του Ολυμπιακού. Αλλά αυτός που έκανε και πάλι τη διαφορά ήταν ο Φετφατζίδης, ο οποίος πέρασε στο παιχνίδι στο 55'. Ο μικρός έκανε "σεφτέ" στα γκολ με την πρώτη ομάδα και μοίρασε απλόχερα θέαμα.

Ο μικρός χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους της Ξάνθης, όπως και ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο Ξανιθώτης διεθνής αμυντικός, που ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες των "ακριτών", έβαλε ένα πανέμορφο γκολ με τακουνάκι, όμως δεν πανηγύρισε για να αποθεωθεί από τους συμπολίτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου