24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

ΕΜΠΕΙΡΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΗ ΤΟΥ ΟΤΕ Ο Μιχάλης Τσαμάζ

 
Η αναμενόμενη εδώ και αρκετούς μήνες αλλαγή φρουράς στον ΟΤΕ πραγματοποιήθηκε με τον Μιχάλη Τσαμάζ να καταλαμβάνει τις θέσεις του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου στον ΟΤΕ, διαδεχόμενος τον Παναγή Βουρλούμη.
          
Ο 
κ. Μ.Τσαμάζ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΤΕ, ο νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος επιλέχθηκε με συμφωνία των δύο βασικών μετόχων του οργανισμού, δηλαδή του Ελληνικού Δημοσίου που κατέχει το 20% του ΟΤΕ, και της Deutsche Telekom, η συμμετοχή της οποίας είναι σήμερα στο 30% του Οργανισμού.
Ο Μιχάλης Τσαμάζ, που μέχρι σήμερα βρίσκεται στο «τιμόνι» της Cosmote, αναμένεται να αναλάβει επισήμως τα καθήκοντά του στις 3 Νοεμβρίου. Εκτιμάται πως ο διάδοχός του στην εταιρεία θα προέρχεται από τη σημερινή διοικητική ομάδα της.
www.kathimerini.gr

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος22/10/10, 3:46 μ.μ.

    Για να δούμε τι θα κάνει ο "νέος" με τους OTEplus.

    Θα σταματήσει το δουλεμπόριο μέσω της θυγατρικής του ΟΤΕ ή θα αναγκάσει τους εργαζομένους να τρέχουνε στα δικαστήρια με αποτέλεσμα τον διασυρμό του ΟΤΕ για μια ακόμα φορά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή