24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Ο ΠΑΟΚ με τέρματα των Κίτσιου και Κλάους, επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού και «πέταξε» στους «8» Κυπέλλου...




Με δύο γκολ στο τελευταία τέταρτο, ο ΠΑΟΚ… ξεκόλλησε από τον βούρκο του Αγρινίου, επικράτησε 2-0 του Παναιτωλικού και «πέταξε» προς τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας! 

Ο Κίτσιου με κοντινό πλασέ άνοιξε τον δρόμο για τον «δικέφαλο του βορρά», για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του ο Αθανασιάδης με πέναλτι που είχε κερδίσει ο Μυστακίδης! Αποτελεσματικοί αυτή τη φορά οι φιλοξενούμενοι, που σκόραραν δύο φορές σε σύνολο οκτώ τελικών προσπαθειών και άφησαν πίσω τους την κακή παρένθεση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πρωτάθλημα. 


Σε κακή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου, με την έντονη βροχόπτωση να δυσκολεύει τις προσπάθειες των 22 ποδοσφαιριστών, που αναλώθηκαν σε πολλά γεμίσματα και μονομαχίες σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου.

Παναιτωλικός (Γιάννης Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Τσοκάνης, Χαντάκιας, Ροντρίγκες, Μύγας (87’ Μιχάι), Μάκος, Κουτρομάνος, Μάρκος Πάουλο (76’ Παπουτσογιαννόπουλος), Μουνιός, Ρότσα (71’ Κλέσιο), Μαρκόφσκι. 
Στον πάγκο: Κολοβούρης, Βιέιρα, Βασιλούδης, Μάλης. 

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Γλύκος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς, Κίτσιου, Λέοβατς, Σάκχοφ, Τσίμιροτ (89’ Κάνιας), Πέλκας (64’ Κάτσε), Μυστακίδης, Κουλούρης (46’ Αθανασιάδης). 

Στον πάγκο: Σιαμπάνης, Περέιρα, Μπίσεσβαρ, Δημητριάδης. 

Διαιτητής: Ιωάννης Νεοφυτιάδης (Κορίνθου) 

Γήπεδο: Αγρινίου 

Γιώργος Τσανάκας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου