24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Πρώτη συνάντηση του συνδυασμού Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών

  - Χρήστος Καραφουλίδης: "Ο κ. Χιονίδης είπε και λέει ψέματα πως τους κοιτάει όλους ίσα"

 

Η πρώτη επίσημη συνάντηση στα γραφεία του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Κατερίνης» έγινε το βράδυ της Τρίτης 19 Οκτωβρίου. Όλοι οι υποψήφιοι καθώς και απλός κόσμος βρέθηκαν εκεί και η παρουσία τους υπήρξε αν μη τι άλλο συγκινητική. 
Το λόγο πήρε ο επικεφαλής του συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Χρήστος Καραφουλίδης. Αφού τους ευχαρίστησε όλους, παλιούς και νέους αγωνιστές και συναγωνιστές, έκανε μια σύντομη αναφορά για την εκλογική αναμέτρηση.

Στη συνέχεια ανέλυσε τους στόχους νίκης του συνδυασμού και τα βασικά στοιχεία πάνω στα οποία θα κινηθεί ο αγώνας. «Θα δώσουμε ακόμα και την ψυχή μας την ίδια αν χρειαστεί και θα το κάνουμε με κάθε κόστος μα με πλήρη συνείδηση και συνέπεια απέναντι στον απλό πολίτη της πόλης αυτής. Θα δώσουμε τον αγώνα μας τίμια, παλικαρίσια και ανθρώπινα, μακριά από παλιοκομματικά συμφέροντα και κομματικούς διαχωρισμούς.
 
Ο κ. Χιονίδης δε σεβάστηκε τίποτα από όλα αυτά τα οποία επικαλέστηκε τέσσερα χρόνια πριν και σήμερα προσπαθεί αυτός και το επιτελείο του να δημιουργήσουν μια νέα τάξη πραγμάτων στην πόλη. Και μάλιστα με μια αλαζονεία και με μια συμπεριφορά η οποία προκαλεί. Ο κ. Χιονίδης είπε και λέει ψέματα πως τους κοιτάει όλους ίσα. Δεν μπορείς να τους κοιτάς όλους στα μάτια με αξιοπρέπεια όταν τους έχεις αποκαλέσει τσοπαναραίους και όταν πιστεύεις πως ο χειρότερος δικός σου είναι καλύτερος από τον καλύτερο των άλλων. Σε αυτές τις εκλογές λοιπόν ας πάνε κι αυτοί οι άλλοι να ψηφίσουνε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου