24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

My name is Μπόντ. Τζίμας Μπόντ! THN TIMHTIKH TOY O ΒΟΛΟΣ....



Οποιαδήποτε ομοιότης με τον Βουλευτή Μαργαρίτη  Τζίμα η το μοντέλο της Grecian Formula ,εντελώς συμπτωματική.
Σήμερα, ο πανταχού παρών Δραμινός τελετάρχης του ΝεοΔημοκρατικού θιάσου που περιόδευε στο Νομό Μαγνησίας, είχε αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο. Να δείξει το ανθρώπινο πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά, και των υποψηφίων  που τον συνόδευαν  στο λαϊκό δρόμο της Ερμού.
Ο Mr Armani ατσαλάκωτος, προκάλεσε το...

Ο Σαμαράς και πολλοί (κ)άλλοι στο Βόλο!


Ο δρόμος που ακολούθησε ο Αρχηγός της Ν.Δ. διαλαλώντας την υποψήφια πραμάτεια του κόμματος ήταν κάθετος (αντίθετα) με του "συναδέλφου" του Τσίπρα..
Οδός Σπυρίδη ο Αλέξης,  σταθερά Ερμού ο Αντώνης.
Βέβαια αμφότεροι αι οδοί διαθέτουν ότι το καλύτερο (και πάντα εισαγόμενα) στο χώρο της μόδας.
Η μόνη παραφωνία -πινελιά  που θύμιζε ότι  Βόλος , δεν είναι μόνο η High Class Εμπορική Ερμού (και ότι αντιπροσωπέυει), ήταν οι αφίσσες του ΚΚΕ.
Λόγω ύψους ο Σαμαράς  δυσκολευόταν να τις αποφύγει,  και ...

Ο Τσίπρας μόνος στο Βόλο!

ΣΥΡΙΖΑ στο πεζοδρόμιο του πεζόδρομου (με αυτό το κόλπο διώχνουν τα αυτοκίνητα, για να βάλουν τραπεζοκαθίσματα), περπατούσε σήμερα το μεσημέρι με την λιγοστή κουστωδία του ο Αρχηγός του Συνασπισμού.

Παρ' ότι  η πόλη έχει ένα αριστερό ρεύμα, (για την ακρίβεια αεράκι), ελάχιστοι καταστηματάρχες βγήκαν (για την ακρίβεια μία, στη φωτό) να τον προϋπαντήσουν.
Εμ΄κι αυτός ο (μη) ευλογημένος, πήγε να...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου