24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Βαρύ κατηγορητήριο για τους συλληφθέντες

 
 
Πηγή: Express.gr  
Βαριές κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος με βάση τον αντιτρομοκρατικό νόμο για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών και βομβών απήγγειλε ο εισαγγελέας κατά των 6 ατόμων που συνελήφθησαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής ..υπηρεσίας. Και οι έξι παραπέμπονται να απολογηθούν στον ανακριτή, ενώ δύο από αυτούς διώκονται ήδη και ως μέλη της οργάνωσης «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς». Σύμφωνα με πληροφορίες, και οι έξι στις προανακριτικές τους απολογίες δεν έδωσαν λεπτομέρειες για τη δράση τους ή για τις οργανώσεις στις οποίες μετείχαν.

Ο συνήγορος του Αλέξανδρου Μητρούσια, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή του στην οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς», μιλώντας στους δημοσιογράφους, κατήγγειλε ως «πρωτοφανή» την τακτική της αστυνομίας για τους συλληφθέντες.


Σύμφωνα με τον συνήγορο, Κώστα Παπαδάκη, εν όψει των κινητοποιήσεων για τα δύο χρόνια από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, επιχειρείται μέσω «επιτυχιών» να αποτραπούν οι κινητοποιήσεις «και να δημιουργηθεί ένα ασφυκτικό κλίμα τρομοκράτησης».


Τέλος, ο κ. Παπαδάκης ανέφερε επίσης ότι, σύμφωνα με όσα του είπε η οικογένεια του εντολέα του, από πέρσι τον Οκτώβριο που εκδόθηκε το ένταλμα σε βάρος του, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία πήγε για πρώτη φορά χθες, στο πατρικό του για να κάνει έρευνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου