24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ - ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ.


 
Αν νομίζετε ότι στον Δήμο Δίου - Ολύμπου οι κατασχέσεις σταμάτησαν κάνετε λάθος.Σήμερα εν μέσω αποχής των δικηγόρων, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Φαρμάκης βρέθηκε στα δικαστήρια για εκδίκαση - συζήτηση, σε αίτηση δανειστού να κατασχέσει... καταθέσεις λόγω οφειλών.
- Βρέθηκε λοιπόν στα δικαστήρια μπάς και πείσει τον δικαστή να μήν δοθεί τέτοια άδεια, γιατί είναι τόσο έντονο το πρόβλημα που ούτε μισθούς δέν θα έχει ο Δήμος να πληρώσει άν συνεχιστούν οι κατασχέσεις.
- Μεγάλη ευθύνη για τον Δήμαρχο Γιώργο Παπαθανασίου και τους συνεργάτες του να  "φέρει βόλτα τα οικονομικά" του Δήμου,πολλές οι δυσκολίες.
- Κατανοήσαμε πλήρως σήμερα την έκδηλη αγωνία του Αντιδημάρχου Γιώργου Φαρμάκη, που πραγματικά έδειξε ότι έχουν να αντιμετωπίσουν προβλήματα "βουνό" που εν τέλει δέν έχουν ευθύνη οι ίδιοι.
- Ομως, για να μήν ξεχνιόμαστε, μεγάλο μερίδο ευθύνης έχουν οι προκάτοχοί τους και μάλιστα εκείνοι που στήριξαν την πλειοψηφούσα παράταξη.
- Μήπως αναζητούσαν συγχώρεση για την κακοδιαχείρηση και τον ερασιτεχνισμό στα οικονομικά των πρώην Δήμων;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου