24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Τον σκότωσαν μέσα στο αυτοκίνητό του





φωτο: "Ελευθερία" της Μεσσηνίας


ΚΑΛΑΜΑΤΑ 29.

Γράφει η Ιωάννα Κοντομηνά

Κατασκευαστής ήταν ο Ελληνοκαναδός Παναγιώτης Γυφτέας που βρήκε μαρτυρικό θάνατο μέσα στο αυτοκίνητό του από τους δολοφόνους του. Ο 45χρονος διέθετε εταιρεία μαζί με τον αδελφό του Γιώργο. Για χρόνια τα δυο αδέλφια διέμεναν στον Καναδά, αλλά είχαν επιστρέψει στην πατρίδα τους για να επενδύσουν τα χρήματά τους. Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, χθες το μεσημέρι ...στις 13:40 παρουσιάστηκε η σύζυγος του 45χρονου,επιχειρηματία, Παναγιώτη Θεοδ. Γυφτέα και δήλωσε ότι ο σύζυγός της έφυγε από το σπίτι τους λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής με σκοπό να πιεί ένα ποτό αλλά δε είχε επιστρέψει.
Πράγματι τον είδαν γνωστοί, σε μαγαζί της παραλίας να κάθεται μέχρι κάποια ώρα.
Επιστρέφοντας και σε απόσταση 50 μέτρων από την οικία του, οι άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες, που πιθανότατα τον παρακολουθούσαν , του έκλεισαν το δρόμο και βγάζοντάς τον από το ΙΧ αυτοκίνητό του, μάρκας BWV [φωτο] τον χτύπησαν ,αφού στην περιοχή βρέθηκαν αίματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου