ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011

Βόμβα Βορίδη: Ο Καραμανλής είναι ο μόνος που είπε την αλήθειαΒόμβα Βορίδη: Ο Καραμανλής είναι ο μόνος που είπε την αλήθεια

Επιμένουν τα στελέχη του ΛΑ.Ο.Σ. να πλέκουν το εγκώμιο του Κώστα Καραμανλή, γεγονός που δεν έχει περάσει απαρατήρητο στη Συγγρού.

Σήμερα, ο Μάκης Βορίδης (μιλώντας στη ΝΕΤ fm) δήλωσε ότι ο Καραμανλής είναι ο μόνος πολιτικός- πρωθυπουργός «ο οποίος βγήκε και είπε τρία πράγματα εντός εισαγωγικών δυσάρεστα στον ελληνικό λαό».
Ο ίδιος χθες, σε ερώτηση σχετική με το ενδεχόμενο αξιοποίησης του Καραμανλή σε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, είχε δηλώσει ότι «ο οποιοσδήποτε πρώην πρωθυπουργός -και δεν αφορά αυτό μόνο τον κ. Καραμανλή, αφορά όλους τους πρώην πρωθυπουργούς. Προφανώς έχουν σωρευμένη εμπειρία και γνώση και δεν είναι να μένει αναξιοποίητη».

Πριν λίγες μέρες ο Γιώργος Καρατζαφέρης, είχε δηλώσει ότι ο πρώην πρωθυπουργός είναι ακόμα μικρός σε ηλικία και θα διαδραματίσει στο μέλλον σημαντικό ρόλο στα πολιτικά πράγματα της χώρας.
Στη Συγγρού πιστεύουν ότι ο ΛΑ.Ο.Σ. προσπαθεί να προσεταιριστεί κάποιους από τη βάση της ΝΔ, αθεράπευτα Καραμανλικούς- δεν είναι και λίγοι οφείλουμε να πούμε. Ωστόσο δεν ανησυχούν, μιας και ο πρώην Πρωθυπουργός στηρίζει σταθερά τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά.