ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011

ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ" Επίκαιρη ερώτηση με θέμα τις "Συνεχείς απόπειρες τουρκοποίησης της Θράκης" κατέθεσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης προς τον Πρωθυπουργό.

Το πλήρες κείμενο της ερώτησης του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. έχει ως εξής:

Προς τον αξιότιμο κ. Πρωθυπουργό

ΘΕΜΑ: Συνεχείς απόπειρες τουρκοποίησης της Θράκης.

κ. Πρωθυπουργέ,..


Τους τελευταίους μήνες έχουμε γίνει μάρτυρες μιας σειράς προκλητικών ενεργειών στη Θράκη από πλευράς Τουρκίας,..... με πρόθεση την άτυπη αναγωγή της περιοχής σε επαρχία της. Ενδεικτικά αναφέρουμε τη δήλωση του κ. Μπαγίς σύμφωνα με την οποία, "(...) Δεν είστε μόνοι. Η Δυτική Θράκη δεν είναι ορφανή", την επίσκεψη της συζύγου του κ. Ερντογάν με συνοδεία Τούρκων γιατρών για ομαδικές περιτομές μουσουλμανοπαίδων, χωρίς προηγούμενη ενημέρωση και έγκριση από το Υπουργείο Υγείας, την ύποπτη υπερδραστηριότητα της τουρκικής τράπεζας Ziraat κτλ.

Πριν από λίγο καιρό, άλλωστε, ο βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ(!) κ.Τσετίν Μαντατζή, σε ομιλία του στο χωριό Σέλερο, κάλεσε ανοιχτά τη μουσουλμανική μειονότητα να υποστηρίξει στις επόμενες εκλογές το υποστηριζόμενο από το τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής νέο κόμμα "Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας". Ο ίδιος δε, μόλις πριν μια εβδομάδα, ανακάλυψε και "Τούρκους" σε Κω και Ρόδο…

Πρόσφατα εξάλλου, ο βουλευτής Αδριανούπολης του ΑΚΡ, Μεχμέτ Μουεζίνογλου, δήλωσε την πρόθεσή του να μεσολαβήσει ώστε "οι ομογενείς μας που ζουν στη Δυτική Θράκη", όπως τους χαρακτήρισε, να επωφελούνται από τις παροχές των τουρκικών ασφαλιστικών ταμείων μέσω της Ziraat στην Κομοτηνή, υποκαθιστώντας και σε αυτό το ελληνικό κράτος στην περιοχή!

Δεδομένης της απουσίας κάποιας ουσιαστικής αντίδρασης από ελληνικής πλευράς στις παραπάνω προκλήσεις και κινδύνους,

Ερωτάσθε:

- Σας προβληματίζουν αυτές οι εξελίξεις; Τι θα πράξετε;   


Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

Γ. Καρατζαφέρης