24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

4X4 - OFF ROAD ADVENTURE ΣΤΑ ΠΙΕΡΙΑ

afisa-telikiΣτις 24 & 25 Σεπτεμβρίου στο πλαίσιο του θεσμού “Φεστιβάλ Βουνού Πιερίων" πραγματοποιείται Πανελλήνια Συνάντηση Συλλόγων & Ιδιοκτητών 4Χ4 και ATV στην ευρύτερη περιοχή των Πιερίων.
Την προσπάθεια στηρίζει ο Σύλλογος Τετρακίνητης Βορείου Ελλάδος (ΣΤΕΒΕ) με έδρα την Θεσσαλονίκη.



ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/9:

11.30 πμ: Εκκίνηση από το  Ελατοχώρι με κατεύθυνση το Χιονοδρομικό Κέντρο Ελατοχωρίου διαμέσου του πανέμορφου δάσους της Κεραμίδας. Άφιξη  στο χιονοδρομικό και ανάβαση από την περιφερειακή πίστα σε μία από τις ψηλότερες κορυφές των Πιερίων τον Αρβανίτη (2013μ). Στάση για ξεκούραση και «παιχίδια» Κάθοδος από τον Αρβανίτη με προορισμό το Σαλέ του χιονοδρομικού κέντρο και τερματισμός στο Ελατοχώρι (Η διαδρομή Χιονοδρομικό – Ελατοχώρι θα γίνει μέσω ασφάλτινου δρόμου).

18.00μμ: Διάφορα Happenings στο γήπεδο τις Ρητίνης (τραμπάλα-ισορροπία αυτοκινήτου, δεξιοτεχνία BMX) με απονομή διαφόρων δώρων.
21.00μμ: Μουσική βραδιά στον αύλιο χώρο του Δημοτικού σχολείου Ελατοχωρίου

ΚΥΡΙΑΚΗ 25/9:

10.30μμ: Εκκίνηση από Ελατοχώρι με κατεύθυνση το κεφαλοχώρι της περιοχής την Ρητίνη. Διαμέσου της Ρητίνης ακολουθώντας τον δασικό δρόμο κατευθυνόμαστε προς τον καταρράκτη του Κρεμαστού και κατόπιν στο Οροπέδιο της Σαρακατσάνας. Στάση για ξεκούραση (θα προσφερθούν στους συμμετέχοντες διάφορα εδέσματα και όποιος θελήσει θα λάβει μέρος σε διοργάνωση με laser gun). Αναχώρηση με προορισμό την Μεσιά και από εκεί στο Αρχαίο λατομείο. Στάση για ξεκούραση. Αναχώρηση, άφιξη και τερματισμός στο χωριό της Βρίας.


Σημαντικό και ενδιαφέρον: Όσα από τα μέλη συλλόγων  αποφασίσουν  να συμμετέχουν και να διανυκτερεύσουν στο Ελατοχώρι η ειδική τιμή θα είναι 12 Ευρώ κατά άτομο ανα διακυκτέρευση (έως εξαντλήσεως των δωματίων) στα κάτωθι Ξενοδοχεία:
Πιερίων Μούσες, Μύθος, Πήγασος, Αλθαία,  Μορφέας, Αμαδρυάς, Πατρικό, Vaela pallas, Ατριον, Νικέλλη, Πετροπαναγιά, Πανόραμα, Αρκώ
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι κρατήσεις-πληροφορίες  για την ειδική τιμή θα γίνονται μόνο μέσω του Τηλεφώνου 6946004966, (Περλαντίδης Βασίλης - Αντιπρόεδρος Φεστιβάλ Βουνού Πιερίων                                         



Την εκδήλωση υποστηρίζουν:

ΕΛΠΑ - Μεταξάς, Κατάστημα Γερμανός,Opticon  Express (Θεσσαλονίκη), Εκπαιδευτήρια ΠΛΑΤΩΝ, Ασφάλειες Generalli, Toyota Πόδας, Μοτο Τυρέλης,Τυπογραφείο Παναγιωτής, Κρέατα Τουλίκας, Ταβέρνα Τζιβαέρι, Κόκκινος φούρνος (Θεσσαλονίκη), Artestudio, Extreme Sports & Ποδήλατο, Ξενοδοχείο Πιερίων Μούσες.

Χορηγοί επικοινωνίας:
Εφημερίδες "ΕΠΤΑ -ΠΟΛΙΤΕΙΑ",  "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ» & ΑΓΓΕΛΙΕΣ", Πιερική ιστοσελίδα Ενημέρωσης "PIERIALIFE.GR", Τουριστικός οδηγός Ελατοχωρίου  "Εlatohori.net"

Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση είναι όλοι οι τοπικοί φορείς της Περιφερειακής ενότητας Πιερίας. Ακόμη οι σύλλογοι τετρακίνητης όλης της Ελλάδος όπως ΣΤΕΒΕ, ΕΚΑΛΗΣ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΕΒΡΟΥ, ΚΑΒΑΛΑΣ, ΛΑΡΙΣΑΣ, Κ.Α.
Ευχαριστούμε για την εθελοντική προσφορά τους, τους πολιτιστικούς συλλόγους Ελατοχωρίου και Ρητίνης την εθελοντική ομάδα Ελατοχωρίου την Διασωστική Ομάδα Πιερίας και τον Σ.Ε.Ο. Κατερίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου