24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Διώξεις κατά πάντων..........ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ

Πειθαρχικές διώξεις ασκήθηκαν κατά:
1 Του Αετού Σκύδρας, του προέδρου και του προπονητή Ιωάννη Νουρινιάδη και Γιώργου Τυριακίδη αντίστοιχα, της Δόξας Κρανούλας και του προέδρου της Μιχάλη Κάσση.
2Του Αστέρα Τρίπολης και του προέδρου του Γιώργου Μποροβήλου (διπλή). Στη δεύτερη υπόθεση που αφορά τον ....
Αστέρα, κατηγορούμενοι είναι τόσο ο Αχιλλέας Μπέος όσο και ο Ολυμπιακός Βόλου.
3 Του Αγροτικού Αστέρα και του προέδρου του Κωνσταντίνου Ραβιόγλου.
4 Των ποδοσφαιριστών της Ηλιούπολης Τάσου Θάνου και Κώστα Ηλιόπουλου.
5 Του Ιωνικού, του μεγαλομετόχου και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Χρήστου Κανελλάκη, του προέδρου της ομάδας Κώστα Χαραλαμπίδη, της ΠΑΕ Πανθρακικός, του προέδρου της Δημήτρη Τζελέπη και του μεγαλομετόχου - ιδιοκτήτη Θόδωρου Σαββάκη.
6 Της ΠΑΕ Λεβαδειακός και του προέδρου και μεγαλομετόχου της Γιάννη Κομπότη.
7Της ΠΑΕ ΟΦΗ, του μεγαλομετόχου και αφανή ιδιοκτήτη Ηρακλή Νυχτάρη αλλά και του προέδρου της ΠΑΕ Νίκου Μαχλά.
8 Της ΠΑΕ Διαγόρας Ρόδου, του προέδρου της Δημήτρη Λερογιάννη, του μεγαλομετόχου Κώστα Χρυσοχοΐδη, του ποδοσφαιριστή Γιώργου Παυλόπουλου, του προπονητή Πέτρου Ρουτζιέρη και του διαιτητή του αγώνα Διαγόρας - Ηλιούπολη (5/3/2011) Γιώργου Σέγγου.
9 Της ΠΑΕ Δόξα Δράμας, του προέδρου και μεγαλομετόχου της Θανάση Σάμιου.
10 Της ΠΑΕ Θρασύβουλος, του προέδρου της Γιάννη Ρόδη, του διαιτητή της συνάντησης Θρασύβουλος - Ηλιούπολη (27/3/2011) Αλέξανδρου Δημητρόπουλου και των βοηθών Δημήτρη Βερρή και Παναγιώτας Κουτσουμπού.
11 Της ΠΑΕ Ιωνικός, της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και των Χρήστου Κανελλάκη (μεγαλομέτοχος του Ιωνικού) και Γιώργου Χριστοβασίλη (πρόεδρος του ΠΑΣ).
12 Της ΠΑΕ Ιωνικός, των παραγόντων της Κ. Χαραλαμπίδη και Χρ. Κανελλάκη, του ποδοσφαιριστή Απαραρεσίδο Αλβες Λουίς Μιγκέλ καθώς και του διαιτητή του αγώνα Ηλιούπολη - Ιωνικός (27/2/2011) Ντίτσου Γεράσιμου.
13 Της ΠΑΕ Ρόδου και του προέδρου και μεγαλομετόχου της Αντώνιου Μαρτίνη.
14 Του διαιτητή Σφήκα
Χρήστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου