24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Σάββατο

ΠΡΩΗΝ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ:''ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ.. ''

Tου Γιώργου Θεοχάρη

Ο ΠΡΩΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ ΣΤΟ AGIORITIKOVIMA.GR
Όσο περισσότερο φορολογούν την Εκκλησία τόσο μειώνεται η δυνατότητα της να συμμετέχει στα προβλήματα της κοινωνίας, εξήγησε στο agioritikovima.gr ο πρώην μητροπολίτης Ζακύνθου Χρυσόστομος. Και συμπληρώνει ΄΄Η συμμετοχή του κόσμου έχει μειωθεί,τα ακίνητα της Εκκλησίας είναι....

ξενοίκιαστα και οι συνάνθρωποι που αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα και απευθύνονται στους Ναούς και στις μητροπόλεις για βοήθεια, αυξάνονται δραματικά΄΄.
Η Εκκλησία αδυνατεί να μειώσει τα ενοίκια στα ακίνητα της, διότι ως νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου, θα πρέπει να συμβαδίζουν με τις αντικειμενικές αξίες που έχει ορίσει η πολιτεία. Και για αυτό η Εκκλησία δεν μπορεί να διαπραγματευτεί απολύτως τίποτα. ΄΄ Ας έρθουν να πάρουν και τους Ναούς..είπε χαριτολογώντας ο κ. Χρυσόστομος.

http://www.agioritikovima.gr/

1 σχόλιο:

  1. Μη φοβάσαι τράγο! Εσάς δεν θα σας πειράξει. Ο μεγάλος αρχηγός Jeronymo γέρνει κατά ΔΝΤ μεριά και γι' αυτό κάνει την πάπια. Είδε κανείς να την εκκλησία να πάιρνει το μέρος του λαού; Όχι. Περιμένει κάθε μέρα τις γριές και τους γέρους που θα τα τινάξουνε και θα αφήσουνε την περιουσία τους στου "οίκους ανοχής του θεού". Ντροπή σας τράγοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή