24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

* Σοκ από την παραδοχή του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ στη Βουλή ότι καμία άλλη χώρα της Ε.Ε. δεν ενέταξε αδιακρίτως τις ΔΕΚΟ στο Δημόσιο έλλειμμα

Πώς πούλησαν την Ελλάδα στην τρόικα

* Υποχρεωτική κλήτευση Παπακωνσταντίνου για εξηγήσεις στη Βουλή μετά το αίτημα Κουρουπλή, Λαφαζάνη, Παπαδημούλη



Στη δίνη πολιτικού σκανδάλου εισέρχεται η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, καθώς οι ενδείξεις.....
για την υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ, την τρόικα και τα Μνημόνια με στημένα στοιχεία μετατρέπονται σε αποδείξεις.

Κατά τη χθεσινή εμφάνισή του στην Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής ο πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ, Α. Γεωργίου, δεν κατάφερε να βρει ούτε μία άλλη χώρα της Ευρωζώνης ή της Ε.Ε. που να συμπεριέλαβε στο έλλειμμα όλες αδιακρίτως τις ΔΕΚΟ, όπως η ελληνική κυβέρνηση το 2010.

Το γεγονός ότι απάντηση στο ερώτημα των βουλευτών δεν βρήκε ούτε ο παριστάμενος αναπληρωτής υπουργός Φ. Σαχινίδης επιβεβαιώνει τις καταγγελίες εξοβελισθέντων μελών του Δ.Σ. της ΕΛΣΤΑΤ για τεχνητό "φούσκωμα" του ελλείμματος στο 15,5% προκειμένου η χώρα μας να υπαχθεί στον έλεγχο της τρόικας και το ΔΝΤ να πατήσει το πόδι του στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη.

Μετά απ' αυτή την εξέλιξη και κατόπιν αιτήματος των βουλευτών Π. Κουρουπλή, Π. Λαφαζάνη, Δ. Παπαδημούλη, το οποίο υιοθέτησαν όλοι οι βουλευτές της αντιπολίτευσης, καλείται για εξηγήσεις στην Επιτροπή ο τότε υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου