24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας

Το μέχρι σήμερα άνοιγμα του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ προς τον Ελληνικό λαό, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.
Τις προηγούμενες ημέρες έγιναν σε όλη την Επικράτεια 20 εκδηλώσεις του κόμματος, όπου φάνηκε περίτρανα η αποδοχή των θέσεων του και η συστράτευση των συμπατριωτών μας στο σκοπό του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ.
Η πορεία μας θα συνεχισθεί με αυξανόμενο ρυθμό αμέσως μετά τις εορτές.....
σε όλη τη χώρα.
Σκοπός των εκδηλώσεων αυτών είναι να ενημερώσουμε κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα για τις θέσεις μας και να ολοκληρώσουμε το γιγαντιαίο έργο της περιφερειακής μας οργάνωσης.
Η συμμετοχή και η αγάπη που δείχνουν οι Έλληνες πολίτες στα μέλη του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ που έχουν αναλάβει το καθήκον να γνωστοποιήσουν τις ιδέες μας, μας δίνει την απαραίτητη δύναμη να συνεχίσουμε αταλάντευτοι το δύσκολο έργο μας που δεν είναι άλλο, από το να δώσουμε βήμα και φωνή στους συμπατριώτες μας που έχουν τεθεί στο περιθώριο από το καταρρέον πολιτικό σύστημα, τα μέλη του οποίου έχουν γαντζωθεί στις καρέκλες τους και αρνούνται ακόμη και τώρα να αποσυρθούν.

Ελληνίδες, Έλληνες,

ας γίνει το 2012 ένας χρόνος που θα δώσει στην Ελλάδα νέο αέρα, έναν αέρα ανανέωσης, αισιοδοξίας και ελπίδας, ο οποίος θα παρασύρει και θα καθαρίσει τη χώρα από κάθε παλιό και διεφθαρμένο. Η γέννηση του Θεανθρώπου να σημάνει και την αναγέννηση της πατρίδας μας και την επιστροφή της εκεί που της αξίζει.

ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ.
Εκ του Γραφείου Τύπου
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου