24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Ένας νεκρός στη Στυλίδα μετά από άγριο καυγά Ελλήνων - Αλβανών

Όλα έγιναν μέσα σε ουζερί της περιοχής στην οποία βρίσκεται τώρα ισχυρή δύναμη της αστυνομίας καθώς υπάρχει φόβος νέας επίθεσης για εκδίκηση! Έλληνες και Αλβανοί ζουν αρμονικά δήλωσε ο Δήμαρχος Απόστολος Γκλέτσος, που είπε για το συμβάν ότι είναι "μια κακιά στιγμή".

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, μια παρέα Αλβανών που τα έπινε...
στο ουζερί, άρχισε να τσακώνεται.

Στη συνέχεια, η ίδια παρέα πιάστηκε σε καυγά με Έλληνες πελάτες που ήταν σε άλλο τραπέζι του μαγαζιού. Ο ιδιοκτήτης του ουζερί, έκανε παρατήρηση και έδιωξε τους Αλβανούς.

Εκείνοι φεύγοντας πήραν τα κλειδιά και το αυτοκίνητο του ιδιοκτήτη, για να τον εκδικηθούν.
Λίγο αργότερα επέστρεψαν οπλισμένοι με μαχαίρια και άρχισαν να απειλούν τον ιδιοκτήτη, το γιό του και τους θαμώνες.

Ακολούθησε συμπλοκή και ο ιδιοκτήτης του ουζερί πήρε την καραμπίνα που είχε στην κουζίνα και πυροβόλησε εναντίον τους, σκοτώνοντας τον ένα από αυτούς.

Μετά την αιματηρή τροπή που πήρε το επεισόδιο, οι άλλοι δύο Αλβανοί έφυγαν από το σημείο. Ο ένας από τους δύο, αργά το βράδυ παραδόθηκε ενώ η Αστυνομία ακόμα αναζητά τον δεύτερο.

Όπως είπε στο LamiaReport συγγενικό πρόσωπο του 49χρονου ιδιοκτήτη, ο οποίος παραδόθηκε στην Αστυνομία, έχει τραύμα από μαχαίρι στο πόδι του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου