24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Διήμερη επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στη Θεσσαλονίκη


Διήμερη επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιεί από αύριο η Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή ανοικτή πολιτική εκδήλωση που πραγματοποιεί η Δημοκρατική Συμμαχία.

Από το βήμα της αναμένεται να αναφερθεί σε


όλα τα τρέχοντα θέματα της πολιτικής και οικονομικής επικαιρότητας.Θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στις 18.30 στην αποθήκη Δ’ του ΟΛΘ.
Από νωρίς της ίδιας ημέρας, η κ. Μπακογιάννη αναμένεται να έχει συναντήσεις.....
με πολιτικούς φίλους της Δημοκρατικής Συμμαχίας, με αντικείμενο την κατάρτιση των ψηφοδελτίων που έχουν συμπληρωθεί κατά το ήμισυ.
Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου θα έχει σύσκεψη με εκπροσώπους φορέων από τον χώρο της υγείας (Ιατρικός Σύλλογος, Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών κτλ.), ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί το κέντρο υγείας Μηχανιώνας.
Ακολούθως, προγραμματίζει επισκέψεις σε επιχειρήσεις της περιοχής που παρουσιάζουν ανάπτυξη παρά την κρίση, ενώ θα έχει συνάντηση και με τον δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θερμαϊκού. Η επίσκεψή της θα ολοκληρωθεί με ομιλία σε εκδήλωση του Συνδέσμου Ελληνοϊσραηλινής Φιλίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου