24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Στα ερτζιανά η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

«Καλό μεσημέρι» είπε χθες στην πρώτη της εκπομπή από το ραδιόφωνο του Ρυθμού 9,49, η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η γνωστή παρουσιάστρια μετά τις εξελίξεις στο Alter και τη διακοπή της εκπομπής της στο κανάλι, επέστρεψε δυναμικά μέσα από μια ραδιοφωνική εκπομπή με πολλή ελληνική μουσική.

Το TLIFE επικοινώνησε....
με την Σταματίνα λίγο πριν την έναρξη της εκπομπής της που θα είναι καθημερινά από τις 4 ως τις 6 το απόγευμα. «Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτή τη συνεργασία», δήλωσε η ίδια, ενώ αποκάλυψε και το πως της έγινε η συγκεκριμένη πρόταση.

«Μου αρέσει πολύ το ραδιόφωνο. Είναι πολύ άμεσο και έχει μια ξεχωριστή μαγεία. Σου δίνει τη δυνατότητα να επικοινωνείς με τον κόσμο πιο ουσιαστικά. Όσο για την πρόταση... Είμαστε χρόνια φίλοι με τον Μάκη Πουνέντη και ήταν δική του ιδέα να ξεκινήσουμε την εκπομπή».

Τέλος, η Σταματίνα δήλωσε πως η παρουσία της στα γραφεία του σταθμού είναι συμβολική για εκείνη και τις φέρνει πολλές αναμνήσεις στο μυαλό. «Το στούντιο βρίσκεται δίπλα στη σχολή του Ant1 και αυτό μου φέρνει πολλές αναμνήσεις στο μυαλό και είναι λίγο συμβολικό για εμένα», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου