24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου και τη συμμετοχή επιχειρηματιών Δημοσιογράφοι από όλη την Ελλάδα στην Πιερία!

Τριήμερο φιλοξενίας με στόχο την ανάδειξη της Πιερίας ως 12μηνος τουριστικός προορισμός

Με στόχο την τουριστική προβολή της Πιερίας, με εστίαση στον ορεινό τουρισμό, το Επιμελητήριο Πιερίας υποδέχθηκε δημοσιογράφους από όλη την Ελλάδα σ' ένα τριήμερο ....φιλοξενίας, που ξεκίνησε
την Παρασκευή και ολοκληρώθηκε την Κυριακή.

Περίπου 60 δημοσιογράφοι από αθηναϊκά αλλά και επαρχιακά μέσα ενημέρωσης, τόσο από τηλεοπτικά κανάλια, όσο και από εφημερίδες, αλλά και sites βρέθηκαν στο Νομό μας, ξεναγήθηκαν απ' άκρη σ' άκρη και είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν, όπως οι ίδιοι μας είπαν, έναν τουριστικό προορισμό που μέχρι σήμερα δεν γνώριζαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέραν του Επιμελητηρίου το τριήμερο φιλοξενίας στήριξαν η Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας, η Ομοσπονδία Ενοικιαζομένων Δωματίων και Διαμερισμάτων Πιερίας, ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ελατοχωρίου και λοιπών διαμερισμάτων πρώην Δ. Πιερίων, αλλά και η Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Πιερίας.

Με την ολοκλήρωση της τριήμερης φιλοξενίας των δημοσιογράφων ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου εξέφρασε την ικανοποίησή του και την επιτυχία που γνώρισε αυτή η πρωτοβουλία και τόνισε "Ενώνουμε τα χέρια σε μια κοινή προσπάθεια να αναδείξουμε τον τόπο μας ως τουριστικό προορισμό υψηλών προδιαγραφών και πολλαπλών επιλογών. Είμαι απόλυτα πεπεισμένος για τα θετικά αποτελέσματα αυτής μας της προσπάθειας".

Η ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ

Το πρόγραμμα της τριήμερης φιλοξενίας των δημοσιογράφων ξεκίνησε, από πού αλλού, από το Επιμελητήριο Πιερίας όπου ο κ. Χατζηχριστοδούλου καλωσόρισε τους προσκεκλημένους. Από εκεί οι δημοσιογράφοι μετέβησαν στο Λιτόχωρο για δείπνο.

Το Σάββατο οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη νότια Πιερία και ξεκίνησαν με ξενάγηση στο Μουσείο του Δίου και τον αρχαιολογικό χώρο, στη συνέχεια μετέβησαν στο Λιτόχωρο, στο Φαράγγι του Ενιπέα και το Σταυρό, ενώ στη συνέχεια ταξίδεψαν μέχρι τον παραδοσιακό οικισμό του Παλιού Παντελεήμονα όπου γευμάτισαν. Από εκεί οι φιλοξενούμενοι αναχώρησαν για το Ελατοχώρι όπου και διέμειναν το βράδυ.

Το πρόγραμμα της Κυριακής ξεκίνησε από το Χιονοδρομικό Κέντρο του Ελατοχωρίου και στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι ξεκίνησαν την γνωριμία τους με τη βόρεια Πιερία όπου μέσω της παραλιακής οδού επισκέφθηκαν τα βυζαντινά μνημεία στον αρχαιολογικό χώρο της Πύδνας.

Το πρόγραμμα της τριήμερης φιλοξενίας των δημοσιογράφων ολοκληρώθηκε με γεύμα στο ξενοδοχείο "Mediterranean Village" στην Παραλία Κατερίνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου