24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Υπάλληλος ταχυδρομείου στην Ρόδο κατηγορείται για υπεξαίρεση

Υπόδικη για υπεξαίρεση και απιστία σε βαθμό κακουργήματος είναι μια υπάλληλος του Κεντρικού Ταχυδρομείου της Ρόδου, που θεωρήθηκε υπεύθυνη για το ότι έκαναν «φτερά» δύο χρηματοδέματα συνολικού ποσού 30.000 ευρώ τα οποία....



είχαν παραληφθεί από τα υποκαταστήματα της Έμπωνας και του Γενναδίου! Η υπόθεση που φανέρωσε όλη την προχειρότητα της λειτουργίας του Ταχυδρομείου μια και δεν διαθέτει… χρηματοκιβώτιο ή άλλο χώρο ασφαλούς φύλαξης των δεμάτων με πολύτιμο περιεχόμενο, θα εκδικασθεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Δωδεκανήσου με μοναδική κατηγορουμένη τη συγκεκριμένη υπάλληλο.

Όμως, αρχικά η Διεύθυνση Επιθεώρησης των ΕΛ.ΤΑ. είχε καταλογίσει ευθύνες στην διευθύντρια του κεντρικού, μια διαχειρίστρια και την προϊστάμενη συναλλαγών.

Η υπάλληλος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι όλο κι όλο που διέθετε για να φυλάξει ένα τόσο μεγάλο ποσό ήταν ένα… συρτάρι που χωρούσε μόνο τα προσωπικά αντικείμενα του ταμείου της, ενώ επισήμανε ότι δεν παρέλαβε η ίδια τα χρήματα αφού η παραλαβή σάκων με συστημένη αλληλογραφία και χρηματοδέματα γινόταν μόνο από την απογευματινή βάρδια η οποία διέθετε μόλις έναν υπάλληλο σε υπερωριακή απασχόληση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου