24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Άγριο «πέσιμο» Χρυσοχοϊδη σε Σκανδαλίδη!....


Μπορεί να έλειψε για κάποιο χρονικό διάστημα ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης από τα πολιτικά δρώμενα, ωστόσο, σήμερα επανήλθε… δριμύτερος εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον Κώστα Σκανδαλίδη, στην....
συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ.
Αναφερόμενος ειδικά στα νέα μέτρα, του είπε πως δεν πρέπει να ομιλεί εκείνος, ο οποίος τα έχει ψηφίσει ενώ για την πρότασή του για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση σύμφωνα με το parapolitika.gr, ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης είπε τα εξής:
«… Κάποιες απόψεις που άκουσα από ορισμένα στελέχη, ότι για παράδειγμα θα πρέπει να τεθεί θέμα ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση δεν αφορούν το ΠΑΣΟΚ. Μπορεί να αφορούν τους συντρόφους που τις εξέφρασαν, είναι σεβαστές οι απόψεις τους, αλλά αυτά δεν πρέπει να έχουν σχέση με τηνεπίσημη θέση μας.
Να είναι καθαρό ότι εμείς δεν έχουμε σχέση με τέτοιου είδους απόψεις. Όπως επίσης, να είναι καθαρό ότι δεν έχουμε σχέση με διεργασίες που πιθανώς να οδηγήσουν στην πτώσης της Κυβέρνησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου