24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Σε εξέλιξη η μεγάλη φωτιά στην Φλώρινα



 Η φωτιά, η οποία δεν...  απειλεί κατοικημένες περιοχές, εισήλθε στη χώρα μας από τη γειτονική πΓΔΜ.
Για την κατάσβεση επιχειρούν 30 πυροσβέστες, με 16 οχήματα και 31 άτομα πεζοπόρο τμήμα. Το πρωί πραγματοποίησε ρήψεις πυροσβεστικό ελικόπτερο, αλλά.....
, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Δυτικής Μακεδονίας, λόγω βλάβης που παρουσίασε, επέστρεψε στη «βάση» του στην Κοζάνη.

Την ίδια ώρα, σε εξέλιξη είναι έρπουσα φωτιά στην τοπική κοινότητα Μονόπυλου, στο Νεστόριο Καστοριάς, κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα. Η πυρκαγιά έχει κάψει μέχρι στιγμής 20 στρέμματα δασικής έκτασης. Στην περιοχή βρίσκονται 12 πυροσβέστες με τρία οχήματα.

Αντιθέτως, υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στην Εράτυρα Κοζάνης που αποτέφρωσε 2.500 στρέμματα χορτολιβαδικής και 10 στρέμματα δασικής έκτασης. Το ίδιο ισχύει για τις πυρκαγιές στο Φελλί και το Δασύλλιο Γρεβενών. Στην πρώτη περίπτωση κάηκαν περίπου 300 στρέμματα δασικής έκτασης δρυός και στη δεύτερη 40 στρέμματα με αιωνόβιες βελανιδιές και καστανιές.

Διαβάστε τη συνέχεια εδώ: http://greece-salonika.blogspot.com/2012/08/blog-post_7570.html#ixzz24y6QFXNo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου