24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Κυριακή

Μαζέψτε τις....celebrities του ΣΥΝ & της ΔΗΜΑΡ .....Τους πήραμε χαμπάρι ‼



Στο «Χυτήριο» λοιπόν..... Η Ελλάδα στο εκτελεστικό απόσπασμα της τρόϊκας και των ντόπιων δοσίλογων ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και ο ΣΥΡΙΖΑ στο «Χυτήριο».

Η «Αυγή» της 13-10-2012 και αυτή... στο «Χυτήριο». Στην πρώτη σελίδα και στην τελευταία .... θαυμάζουμε:


«...Η άφιξη αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής....

τους βουλευτές Κατριβάνου, Σταμπουλή και .... Τατσόπουλο, καθώς και της ΔΗΜΑΡ από τους βουλευτές ... Ρεπούση και Μπίστη, Παπαδόπουλο αποφόρτισε την ένταση και οι φανατισμένοι ακροδεξιοί κατάλαβαν ότι, πιά (‼) δεν έκαναν παιχνίδι μόνοι τους (‼)

Την ώρα που η Ρεπούση - Μπίστης - Παπαδόπουλος (κρατιέμαι, δεν αρχίζω τα καντήλια ακόμα) έχουν δώσει στα Αφεντικά όλες τις διαβεβαιώσεις για το τελειωτικό χτύπημα - γενοκτονία του Ελληνικού λαού (μέσω της δοσίλογης ΧΟΥΝΤΑΣ που υπηρετούν), την ώρα αυτή, ο ... απίθανος Τατσόπουλος και οι δύο εκλεκτές κυρίες του ΣΥΝ (;) του ΣΥΡΙΖΑ (;) αναλαμβάνουν:

- να ξεπλύνουν τους ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ της ΔΗΜΑΡ.

- να εκτοξεύσουν τη δημοτικότητα της Χρυσής Αυγής.

- να πείσουν τους αφελείς ότι ΣΗΜΕΡΑ έχουμε αστική δημοκρατία.

- ότι τρείς χιλιάδες «αυτοκτονημένοι» συμπατριώτες μας, 1.500.000,00 κατεστραμμένοι άνεργοι, χιλιάδες καρκινοπαθείς εγκαταλελειμμένοι χωρίς χημειοθεραπεία, εκατομμύρια ζωές και όνειρα κατεστραμμένα από τους ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ Ρεπούση - Μπίστη - Παπαδόπουλο, όλοι αυτοί οι ΗΔΗ νεκροί, .... κινδυνεύουν να ..... αυτοκτονήσουν, να μείνουν άνεργοι και χωρίς χημειοθεραπεία και να ... καταστραφούν από ... τον περιφερόμενο θίασο της Χρυσής Αυγής.

Συγχαρητήρια στην εφημερίδα ΑΥΓΗ, πολύ σωστά το γράφει: με την άφιξη όλων των εκλεκτών βουλευτών του ΣΥΝ αλαμπρατσέτα ΔΗΜΑΡ, «οι φανατισμένοι ακροδεξιοί κατάλαβαν ότι, πιά, δεν έκαναν παιχνίδι μόνοι τους». Πολύ σωστά:

Το ...«παιχνίδι», μετά την χαριτωμένη ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ της Χρυσής Αυγής, ανέλαβαν να το συνεχίσουν οι επαγγελματίες ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ: οι τρόφιμοι στα χουντοκάναλα της διαπλοκής celebrities Τατσόπουλος και Μπίστης, καθώς και η εκλεκτή κυρία Ρεπούση (το υποσχέθηκα θα κρατηθώ, πρόκειται για κυρία).

Μόνο που έχετε κάνει όλοι σας ένα λάθος, ένα μικρό λάθος: Δεν πρόκειται για παιχνίδι, ούτε για «παιχνίδι», πρόκειται για τη ζωή μας.

Όλων ημών που τρία χρόνια τώρα καταπίνουμε το δηλητήριο που μας ποτίζουν σε δόσεις, που έχουμε απαρατήσει τα σπίτια μας και αγωνιζόμαστε νυχθημερόν ενάντια στη Νεοταξίτικη ΧΟΥΝΤΑ των «αγορών» και του Κεφαλαίου, που χτυπηθήκαμε με τα Τάγματα ασφαλείας (ΜΑΤ) αυτής της Χούντας στις 29-6-2011 και στις 12-2-2012 στο Σύνταγμα, την ώρα που, μέσα στη Βουλή, οι κατά φαντασίαν βουλευτές του ΣΥΝ-ΣΥΡΙΖΑ αποκαλούσαν τον Παπακωνσταντίνου, τον Γιωργάκη, τον Παπαδήμο & το Σαμαρά, .... ΚΥΡΙΟΥΣ (‼), την ώρα που προσπαθούσαν να πείσουν έναν ολόκληρο λαό ότι δεν έχουμε Γενοκτονία, αλλά ... ΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (‼), ότι δεν έχουμε Συνταγματική εκτροπή, εκχώρηση άνευ όρων και αμετάκλητα της εθνικής κυριαρχίας, Προδοσία, και «κοινοβουλευτική» (όπως και ο Χίτλερ, άλλωστε) ΧΟΥΝΤΑ.

Ξέρουμε, όπως λένε οι διαφωτιστές και οι ... μαρξιστάδες, ότι η δίκαιη ΟΡΓΗ και η δίψα του ΛΑΟΥ για να ζήσει, πρέπει να «εκφραστεί στο Εποικοδόμημα», πρέπει να φτιάξει ο Λαός το κόμμα ΤΟΥ, το πολιτικό ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ, που θα απαντήσει στους δυνάστες ΤΩΡΑ, στον παρόντα χρόνο, σε αυτή τη ζωή.

Και θα το φτιάξουμε. Πολλοί από εμάς, ψήφισαν στις εκλογές ΣΥΡΙΖΑ. Γι' αυτό τον λόγο. Γι' αυτόν που είπαμε, για το γαμημένο το εποικοδόμημα. Κι έτσι ο ΣΥΡΙΖΑ ανήκει σε όλο το λαό. Δεν ανήκει μόνο στην ΑΥΓΗ, στον Τατσόπουλο, στη Ρεπούση, στο Μπίστη, στο Gay Pride, και στα «Δίκτυα».

Αν το Σύστημα καταφέρει και τον κρατήσει στα χέρια του, χάρισμά του ‼ Τότε, θα φτιάξουμε ΑΛΛΟ «πολιτικό υποκείμενο». Και ΑΛΛΟ, και ΑΛΛΟ, όσα χρειαστεί, μέχρι να βγούμε απάνω, να δούμε ΦΩΣ, να αναπνεύσουμε, να λευτερωθούμε. Θα το παλέψουμε, όμως ακόμα με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Κατ' αρχήν γιατί έχει πλάκα:

Να βλέπεις μετριότητες και μηδενικά σαν τον Τατσόπουλο και τη Ρεπούση να προσπαθούν να κερδίσουν το ...παντεσπάνι τους στην ΥΕΝΕΔ του ΣΚΑΙ & του ΜΕGA καλώντας τους χρυσαυγίτες αστυνομικούς των ΜΑΤ της κυβερνητικής ΧΟΥΝΤΑΣ για να συλλάβουν τους ...χρυσαυγίτες ΝΕΟΝΑΖΙ.

Επίσης και ΚΥΡΙΩΣ διότι ΔΕΝ έχει πλάκα να ξέρεις ότι όλον αυτόν το θίασο της στημένης ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ των Βουλευτών του «Χυτηρίου», (με μπόχα ...αποχωρητηρίου), τον πληρώνει από το υστέρημά του, από το αίμα του, ο Ελληνικός λαός.

Δεν απευθύνομαι, λοιπόν, στα λαμόγια, στους δοσίλογους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ. Απευθύνομαι στους εβδομήντα τόσους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ: Μία εντολή έχετε λάβει από τον Ελλήνικό λαό κύριοι, λίγο περίπλοκη, αλλά μία:

Να προκαλέσετε γνήσιες & ελεύθερες αστικές εκλογές, να επαναφέρετε τη Δημοκρατία, ώστε να εκφραστεί η βούληση του Ελληνικού λαού να ζήσει χωρίς Μνημόνια & Γενοκτονία.

Λίγες μέρες πρίν στηθεί ο Ελληνικός λαός στο απόσπασμα των δολοφονικών «μέτρων» που υλοποιούν οι ΦΑΣΙΣΤΕΣ της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, δεν έχετε την εξουσιοδότηση να ξαναπετάξετε τη μπάλα στην εξέδρα, να γίνετε το σωσίβιο που θα ΞΑΝΑ-βαφτίσει (για τρίτη φορά, μετά τις 29-6-2011 και 12-2-2012) τη ΧΟΥΝΤΑ σαν ΔΗΘΕΝ δημοκρατία, με λίγα λόγια δεν έχετε την εξουσιοδότηση να τρέχετε ολημερίς στα στημένα «Χυτήρια», ούτε στα ... σφαιριστήρια.

Εντέλλεστε (για την ακρίβεια πληρώνεστε) για να ζητήσετε ΕΚΛΟΓΕΣ τη μέρα (σε λίγες μέρες) που (και) η κυρία Ρεπούση θα φέρει στη Βουλή το τελεσίγραφο της ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ του Ελληνικού λαού.

Εντέλλεστε να πείτε, (στο ανώτερο πολιτικό επίπεδο) για λογαριασμό και ΜΑΖΙ με τον κόσμο που σας ψήφισε, ένα απλό, τεράστιο ΟΧΙ, τα μέτρα αυτά ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ, πολύ απλά: ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ.

Ζητάμε ΑΚΥΡΩΣΗ Μνημονίων & Δανειακής σύμβασης, ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ στους τοκογλύφους για να σωθεί ο Λαός μας, ανατροπή της ΧΟΥΝΤΑΣ των ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ και παραδειγματική ΤΙΜΩΡΙΑ τους. Εμείς θα είμαστε ΕΚΕΙ, όπως πάντα τρία χρόνια τώρα, εκεί ΕΞΩ, στην πλατεία, στο Σύνταγμα, όπως πάντα.

Αν ΦΟΒΑΣΤΕ, έχει καλώς, ΠΗΓΑΙΝΤΕ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ, θα βρούμε κάποιον από ΕΜΑΣ που να φοβάται λιγότερο.

Αν έχετε υποσχεθεί ΥΠΗΡΕΣΙΑ στους δολοφόνους μας, τότε να πάτε να γαμηθείτε.

Είπαμε: Δεν είναι «παιχνίδι», είναι η ζωή μας.

Υ.Γ. για την εφημερίδα ΑΥΓΗ: Την επόμενη φορά (μέσα στις επόμενες κρίσιμες ημέρες) που θα θελήσετε να πετάξετε τη μπάλα στην εξέδρα, αν δεν «βγάλει» κάποιο «event» η Χρυσή Αυγή, για ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ, πάρτε συνέντευξη στον ... Πίου ‼


Σάββατο 13-10-2012 Τάσος Σχίζας - Πολιτικός Μηχανικός
    http://icthis.net/modules/smartsection/item.php?itemid=3301  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου