24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Ενταση και προσαγωγές στις κεραίες της ΕΡΤ στον Υμηττό



Ενταση δημιουργήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο χώρο που βρίσκονται οι κεραίες των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών στον Υμηττό όταν, σύμφωνα με πληροφορίες..
από την ΕΛ.ΑΣ., 30 άτομα, περίπου, επιχείρησαν να περάσουν την περίφραξη κατευθυνόμενοι προς την κεραία της ΕΡΤ. Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές. Ολα ξεκίνησαν νωρίτερα το απόγευμα όταν εργαζόμενοι της ΕΡΤ και αλληλέγγυοι πολίτες πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο χώρο όπου βρίσκονται οι κεραίες των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών στον Υμηττό διαμαρτυρόμενοι για το κλείσιμο του κρατικού καναλιού. Μάλιστα, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες την ίδια ώρα άνοιξε ο πομπός και μεταδόθηκε για λίγο αναλογικά στην Αττική από το κανάλι 21 το πρόγραμμα των εργαζομένων της ΕΡΤ. Το πλήρωμα του περιπολικού που βρίσκεται μόνιμα στην περιοχή εντόπισε την ομάδα που επιχείρησε να περάσει την περίφραξη και ειδοποίησε τα ΜΑΤ τα οποία κατέφθασν άμεσα στο σημείο. Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε προσαγωγές και σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, περίπου δέκα άτομα οδηγήθηκαν ΓΑΔΑ, προκειμένου να εξεταστούν για να διαπιστωθεί ποιος ήταν ο πραγματικός σκοπός της συγκεκριμένης κίνησης. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες ανάμεσα στους προσαχθέντες βρίσκεται και μια δημοσιογράφος της ΕΡΤ. Εξω από τη ΓΑΔΑ βρέθηκαν εργαζόμενοι της ΕΡΤ που θέλησαν να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους στους προσαχθέντες αλλά και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης και Γιάννης Σταθάς.


iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου