24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Ανοίγουν τα σχολεία. Αναστέλλεται η απεργία της ΟΛΜΕ!



Κανονικά θα λειτουργήσουν από αύριο Πέμπτη όλα τα σχολεία της Ελλάδας, καθώς οι καθηγητές ανέστειλαν την απεργία, ύστερα από τη μικρή συμμετοχή που είχε καταγραφεί ..
τις τελευταίες ημέρες. Στη συνεδρίαση που κράτησε έως αργά τη νύχτα οι πρόεδροι των ΕΛΜΕ,ψήφισαν στην πλειοψηφία τους λευκά και αναστολή, ενώ δεν «πέρασε» η πρόταση για συνέχιση των κινητοποιήσεων. Οι καθηγητές εγκαταλείπουν την απεργία και αναζητούν νέες μορφές δράσης, στην πραγματικότητα επειδή η πλειοψηφία των καθηγητών δεν αντέχει να συνεχίσει τις απεργιακές κινητοποιήσεις. Υπενθυμίζεται ότι η ΟΛΜΕ είχε κηρύξει πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες αρχής γενομένης από τις 16 Σεπτεμβρίου. Η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή τις πρώτες ημέρες. Στη συνέχεια, ωστόσο, κατακόρυφη πτώση κυρίως λόγω της οικονομικής κόπωσης των απεργών. Την ίδια στιγμή, περίπου 100 σχολεία σε όλη τη χώρα τελούν υπό κατάληψη. Το υπουργείο Παιδείας προαανατολίζεται στην έκδοση Προεδρικού Διατάγματος βάσει του οποίου θα παρατείνεται το σχολικό έτος για τους μαθητές των σχολείων που καταλαμβάνονται για περισσότερες από τρεις ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου