24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Πήγαν να ενωθούν κατά της Χρυσής Αυγής και φαγώθηκαν μεταξύ τους- Σκληρή κόντρα των κομμάτων



Διαψεύδονται οι προσδοκίες για τη δημιουργία ενός ενιαίου μετώπου από τα κόμματα του λεγόμενου συνταγματικού τόξου κατά της Χρυσής Αυγής καθώς οι πρωτοβουλίες για κοινή στάση εξελίχθηκαν σε έντονη αντιπαράθεση κυβέρνησης αντιπολίτευσης με..
φόντο το Προεδρικό Μέγαρο και τον Κάρολο Παπούλια. Ιδιαίτερη σημασία θα έχουν οι σημερινές συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη και τους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη Νίκο Δένδια και Δικαιοσύνης Χαράλαμπο Αθανασίου. Ο ανώτατος άρχων αναμένεται να ζητήσει από τον κ. Μεϊμαράκη την πλήρη εφαρμογή του Κανονισμού της Βουλής, ενώ θα ζητήσει ενημέρωση από τους δύο υπουργούς που κατ’ εξοχήν χειρίζονται το θέμα της Χρυσής Αυγής και επίσπευση των διαδικασιών απόδοσης δικαιοσύνης όπου παρατηρούνται καθυστερήσεις. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προϊδέασε τους προέδρους τον Αλέξη Τσίπρα και τον Φώτη Κουβέλη που τον επισκέφτηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας με σκοπό τη σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών κάτι όμως που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί δεδομένης της απροθυμίας του Μεγάρου Μαξίμου να κάνει σχετική πρόταση όπως επιβάλλει το Σύνταγμα. Η κυβέρνηση επιμένει ότι η υπόθεση της Χρυσής Αυγής βρίσκεται στη δικαιοσύνη και οποιαδήποτε συνάντηση αρχηγών ουσιαστικά θα σηματοδοτούσε παρέμβαση στο ρόλο της. Οι δύο αρχηγοί κατηγορούν τον Αντώνη Σαμαρά ότι υποτάσσει τα μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής στον κομματικό και εκλογικό του σχεδιασμό, ενώ πιθανότατα και σήμερα η Κουμουνδούρου θα ζητήσει προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, η οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες θα γίνει αποδεκτή από την κυβέρνηση. Η Αριστερά πάντως φαίνεται στο σύνολό της να ανησυχεί για τις εξελίξεις φοβούμενη ότι δίνουν το άλλοθι στην κυβέρνηση να στραφεί και εναντίον της, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει το αντιφασιστικό συλλαλητήριο της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο ο αντίκτυπος της αντιπαράθεσης φαίνεται ότι δημιουργεί και ενδοκυβερνητικές τριβές με το ΠΑΣΟΚ να διαφοροποιείται στο θέμα της σύσκεψης των αρχηγών αφήνοντας αιχμές κατά του υπουργού Δικαιοσύνης αλλά και του Μεγάρου Μαξίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου