24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Αισιόδοξος ο Μίτσελ ενόψει Άντερλεχτ



"Είμαστε καλύτερη ομάδα από την Άντερλεχτ, έχουμε καλύτερο υλικό και μεγαλύτερες δυνατότητες και αυτό θα φανεί στο γήπεδο. Είναι σημαντικό παιχνίδι κι εμείς οφείλουμε να..
είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Θα είμαστε έτοιμοι για να διεκδικήσουμε τη νίκη και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Θα κερδίσουμε στο Βέλγιο την Άντερλεχτ, γιατί είμαστε καλύτεροι από την αντίπαλο μας. Θα παίξουμε επιθετικά έχοντας φυσικά ως στόχο τη νίκη και δεν πρόκειται ν' αλλάξουμε τη φιλοσοφία που έχουμε σαν ομάδα. Θα έχουμε επιθετικό προσνατολισμό στο παιχνίδι μας για να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες που έχει η αντίπαλός μας. Η Άντερλεχτ δεν είναι σε καλή κατάσταση και αυτό φάνηκε στο ματς με την Μπριζ. Ήταν πολύ βαριά ήττα και δείχνει ότι έχει προβλήματα, τα οποία πρέπει να τα εκμεταλλεύτερουμε", είπε μεταξύ άλλων στους παίκτες, προσπαθώντας στη συνέχεια να τους ανεβάσει το ηθικό μετά το στραβοπάτημα στο Αγρίνιο. "Γιατί βλέπω σκυμμένα κεφάλια και τόσο εκνευρισμένα πρόσωπα, δεν χάσαμε σήμερα… Φέραμε ένα κακό αποτέλεσμα, αλλά αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Δεν θέλω να είστε έτσι, μην απογοητεύεστε, αλλά να πεισμώσετε και να αντιδράσουμε στο επόμενο παιχνίδι. Δεν έγινε τίποτα με ένα κακό αποτέλεσμα".  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου