24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Πέμπτη

Washington Post...Συνδέει τα σενάρια πραξικοπήματος στην Ελλάδα με τη φτώχεια και την ανεργία



Στο σενάριο που θέλει τους έφεδρους των ειδικών δυνάμεων να σχεδιάζουν πραξικόπημα κατά της κυβέρνησης Σαμαρά, αναφέρεται με εκτενές δημοσίευμά της η εφημερίδα Washington Post. Στο άρθρο γίνεται αναφορά στην εισαγγελική έρευνα που..
διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας έπειτα από την δημοσίευση ενός κείμενου στο διαδίκτυο το οποίο προέτρεπε τους πολίτες να συμπαραταχθούν με το στρατό για να πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά. Επίσης αναφέρεται και η έρευνα που θα διενεργήσει η υποδιεύθυνση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την υπόθεση. Η εφημερίδα κάνει εκτενή αναφορά στην ΚΕΕΔ, σημειώνοντας ότι η Ένωση των εφέδρων των Ειδικών Δυνάμεων έχει ταχθεί και στο παρελθόν κατά των πακέτων διάσωσης της Ελλάδας. Μάλιστα αναφέρει σαν χαρακτηριστικό παράδειγμα την ένστολη πορεία διαμαρτυρίας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα. Τέλος, τονίζεται το γεγονός ότι το επίπεδο φτώχειας στην Ελλάδα έχει ανέβει επικίνδυνα και ότι υπάρχει πολύ μεγάλη ανεργία, με αποτέλεσμα κάποιες ομάδες να θέλουν την ανατροπή της κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου