ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...dunamitis @gmail.com...24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο...

Σάββατο, 23 Νοεμβρίου 2013

«Μπάσιμο» Γιαννακόπουλου στην ΠΑΕ


Έτοιμος να εμπλακεί στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός φέρεται να είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΚΑΕ φέρεται να έχει ήδη έτοιμη πρόταση, την οποία θα καταθέσει πολύ σύντομα, ίσως και εντός 15 ημερών, στον Γιάννη Αλαφούζο.

Παράλληλα οι ίδιες φήμες αναφέρουν...
πως το αφεντικό του μπασκετικού τμήματος δεν έχει καμία πρόθεση να εγκαταλείψει την ΚΑΕ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο πρόσφατο παρελθόν είχε αποκλείσει κατηγορηματικά την εμπλοκή του στο χώρο του ποδοσφαίρου πέρα από την ανάμειξή του με την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας της οικογένειας, της Σπάρτης.

Πάντως οι σχέσεις του με τον Γιάννη Αλαφούζο είναι άριστες και δεν αποκλείεται αυτό να σημαίνει πολλά. Μέχρι τώρα δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα από την πλευρά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ή επισήμως από εκείνη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Γίνεται αντιληπτό, πάντως, πως ενδεχόμενη εμπλοκή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (που παρεμπιπτόντως έχει άριστες σχέσεις με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη)στο ποδοσφαιρικό τμήμα θα ισχυροποιήσει πολύ σε οικονομικό επίπεδο την ΠΑΕ.


 Πηγή: sport-fm.gr