24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

“Βροχή” προστίμων για τα ανασφάλιστα οχήματα


Από τις 15 Απριλίου θα επιβάλλονται πρόστιμα σε όλους όσους κατέχουν οχήματα, τα οποία δεν είναι ασφαλισμένα και φέρουν πινακίδες κυκλοφορίας,..
ανεξαρτήτως αν κυκλοφορούν ή όχι. Πάρα πολλές καταγγελίες για το συγκεκριμένο θέμα έχουν γίνει στο ΙΝστιτούτο ΚΑταναλωτών, σύμφωνα με τον κύριο Γιώργο Λεχουρίτη.

 Οι καταναλωτές διαμαρτύρονται έντονα και υποστηρίζουν πως «δεν κυκλοφορούν τα οχήματα τους, επειδή δεν έχουν χρήματα, να βάλουν βενζίνη και τα έχουν σταθμευμένα με πληρωμένα τέλη, από όπου δεν μπορεί να δημιουργούν πιθανότητα βλάβης προς τρίτους», αναφέρει ο κ. Λεχουρίτης.

 Όσα οχήματα φέρουν πινακίδες υποχρεούνται να έχουν 12μηνη ασφάλιση, αναφέρει η νομοθεσία. Άν όχι, θα επιβάλλεται πρόστιμο από 200€ έως 500€, το οποίο θα βεβαιώνεται στις εφορίες, μας ενημερώνει ο Πρόεδρος του Ινστιτούτου.

Το ΙΝ.ΚΑ. εκτιμά, ότι τα παράπονα είναι πολλά και προβλέπει ότι θα υπάρξουν πάνω από 400.000 περιπτώσεις, που θα απασχολήσουν τις αρμόδιες αρχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου