24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Οφείδης Σάββας - Δήλωση Υποψηφιότητας με τον Συνδυασμό «ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» για τον δήμο Κατερίνης


Ζούμε σε μια πολύ άχαρη και γκρίζα εποχή, διαβρωμένη από την αναξιοπιστία, το ψέμα, την υποκρισία, και την αναξιοκρατία. Χρειάζονται άνθρωποι που είναι αποφασισμένοι να εργαστούν, να συγκρουστούν, να ..
διεκδικήσουν, να προτείνουν, να βγουν μπροστάρηδες και να βάλουν πλάτη σε μια κοινή προσπάθεια υπέρβασης των δυσκολιών και αντιστροφής του αρνητικού κλίματος και της εσωστρέφειας που χαρακτηρίζει την κοινωνία μας σήμερα.

 Περισσότερο από κάθε άλλη φορά, νιώθω πως είναι η στιγμή οι πολίτες να αναλάβουν ενεργό δράση, να πάρουν, όπως λέμε, την κατάσταση στα χέρια τους. Η τοπική αυτοδιοίκηση αναμφίβολα είναι ο πιο κοντινός θεσμός των πολιτών. Σε μία περίοδο πολυεπίπεδης κρίσης, όπως αυτή που διανύει η χώρα μας, η αυτοδιοίκηση μπορεί να διαδραματίσει κομβικό ρόλο στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και αλληλεγγύης.

 Η τοπική αυτοδιοίκηση οφείλει να γίνει ο στυλοβάτης της χειμαζόμενης ελληνικής κοινωνίας, να σταθεί δίπλα στους πολίτες και στα καθημερινά τους προβλήματα, να αξιοποιήσει την κοινωνική εμπιστοσύνη. Με αυτές τις σκέψεις κατέρχομαι στις προσέχεις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον Συνδυασμό «ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» για τον δήμο Κατερίνης.

 Καλώ λοιπόν σε συστράτευση και κοινό αγώνα όλες τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου μας, προκειμένου να κλείσει οριστικά ο κύκλος της αναποτελεσματικότητας και φαυλότητας, ώστε να ανοίξει μία νέα σελίδα ελπίδας για το αύριο.

 Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Οφείδης Σάββας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου