24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Δευτέρα

ΠΙΕΡΙΑ....To «Sex & the City» συναντά το Ελατοχώρι -Cosmopolitan με τσίπουρο και πάρτι εμπνευσμένο από τη γνωστή σειρά


 Θα βάλουν τα μαγιό τους, ή ό,τι άλλο αρμόζει για ένα πάρτι σε πισίνα, θα καθίσουν με χάρη στις ξαπλώστρες και θα παραγγείλουν ένα Cosmopolitan με..
.. τσίπουρο.

 Η φαντασία περισσεύει στους νέους και κάπως έτσι το «Sex & the City» συναντά το Ελατοχώρι. Πρόκειται για μία εντυπωσιακά πρωτότυπη ιδέα των νέων της περιοχής, που έψαχναν έναν τρόπο να αναδείξουν το Ελατοχώρι Πιερίας και να το καθιερώσουν ανάμεσα στους τουριστικούς προορισμούς για όλο το χρόνο.

Αντλώντας λοιπόν έμπνευση από τη γνωστή σειρά, κατέληξαν στο πρότζεκτ «S** & the Village». Καλούν λοιπόν τον κόσμο να γνωρίσει το lifestyle του χωριού στις 3 και 4 Μαΐου. Την πρώτη ημέρα, στο πάρκο του Ελατοχωρίου θα σερβίρονται κοκτέιλ, όπως το αγαπημένο Cosmopolitan της Κάρι Μπράντσο αλλά με μία ελληνική πινελιά.

Το Elatochoritan, όπως το Ouzo Colada και το Tsipourito θα είναι τα κοκτέιλ που θα σερβιριστούν, ενώ την επόμενη ημέρα θα διοργανωθεί το πιο απίθανο πάρτι στην πλατεία του χωριού. Εκεί θα στηθεί ένα άκρως καλοκαιρινό σκηνικό, πάνω στο βουνό.

 Πισινούλες, ξαπλώστρες... ναυαγοσώστες, μπρατσάκια, σωσίβια και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο καθένας θα αποτελέσουν τη διακόσμηση του πάρτι, όπου οι καλεσμένοι θα πρέπει να φορέσουν το μαγιό τους. Αν κρυώνουν για κάτι τόσο τολμηρό, ο ενδυματολογικός κώδικας θα πρέπει να παραμείνει αυστηρώς καλοκαιρινός.

 Οι ξενώνες και τα ξενοδοχεία του χωριού, παλαιού και νέου, θα έχουν προνομιακές προσφορές για τις ημέρες αυτές, στην προσπάθεια να μπει στους τουριστικούς προορισμούς το Ελατοχώρι.

/www.iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου