24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τετάρτη

Απόστολος Τζιτζικώστας.....«Δεν τη χαρίζω σε κανέναν τη νίκη, παρά μόνο στους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας που τόλμησαν


Στους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας και μόνο «χαρίζει» τη νίκη του στις αυτοδιοικητικές εκλογές ο νέος Περιφερειάρχης Απόστολος Τζιτζικώστας, όπως δήλωσε απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το αν...
η Νέα Δημοκρατία μπορεί να λέει ότι κέρδισε τη συγκεκριμένη Περιφέρεια. «Δεν τη χαρίζω σε κανέναν τη νίκη, παρά μόνο στους πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας που τόλμησαν. Ο χάρτης της Κεντρικής Μακεδονίας είναι λευκός» ανέφερε κατά τη συνάντησή του με δημοσιογράφους.

Ο κ. Τζιτζικώστας πρόσθεσε ότι η κομματική ταυτότητα του μέλους της Ν.Δ. παραμένει στο συρτάρι που την έχει τοποθετήσει από καιρό και ότι η παράταξή του είναι καθαρά αυτοδιοικητική και ανεξάρτητη.

Αίσθηση προκάλεσε πάντως η δήλωση του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας ότι του τηλεφώνησαν «όλοι» - και στελέχη της ΝΔ όπως διευκρίνισε - για να τον συγχαρούν για τη νίκη του στις εκλογές, συμπεριλαμβανομένου του Κώστα Καραμανλή, εκτός από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον αντίπαλό του στη μάχη των εκλογών Γιάννη Ιωαννίδη.

Ο κ. Τζιτζικώστας ανέφερε ακόμα ότι μετά την έκπτωση από το αξίωμα του Παναγιώτη Ψωμιάδη ο στόχος του ήταν να μην παραμείνει μόνο 1,5 χρόνο, αλλά να εξασφαλίσει μια πενταετή θητεία, με «καθαρή λαϊκή εντολή», προκειμένου να «διορθώσει λάθη» της προηγούμενης διοίκησης και να συνεχίσει το έργο του.

Απάντησε πάντως για το αν θα πηγαίνει σε εκδηλώσεις της Ν.Δ. ότι πηγαίνει όπου τον καλούν και υποστήριξε ότι οι περιφερειακοί σύμβουλοι που τον ακολούθησαν δέχθηκαν πιέσεις για να μην κατέλθουν με τον συνδυασμό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου