24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Παρασκευή

Ξεκινήστε την κάθαρση του Δημοσίου από τους μεγαλοσυνδικαλιστές


Αυτόν τη χώρα ΠΟΛΛΟΙ την λεηλάτησαν, και την εκμεταλλεύτηκαν μέσα από δήθεν παραδείσους που έστησαν με τα αφεντικά τους!!! Χρησιμοποίησαν ωραίες λέξεις , που ...τις άκουγε ευχάριστα «αυγοκέφαλος» κοσμάκης, φράσεις με «λαϊκοεπαναστατικό» και λαϊκίστικο περιεχόμενο όπως ΕΟΚ και ....
ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο , Έξω από την ΕΟΚ, η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες , λαϊκή κυριαρχία ,κοινωνικός αυτοματισμός , ραντεβού με την ιστορία , βυθίσατε το Χώρα , απέραντο φρενοκομείο, χρονοντούλαπο της ιστορίας , αρχιερέας της διαπλοκής , εδώ και τώρα αλλαγή, νταβατζήδες , αναδιοργάνωση του κράτους , για ένα κωλόσπιτο θα πέσουμε; κλπ κλπ Άνθρωποι χωρίς ΚΑΜΜΙΑ κατάρτηση, χωρίς προσόντα, χωρίς πιστοποιητικά, χωρίς ιδιαίτερη μόρφωση ,έφερναν τις προηγούμενες δεκαετίες απλώς ένα σημείωμα σφραγισμένο από την "κλαδική" οργάνωση που ήταν γραμμένοι και τοποθετούνταν ΑΜΕΣΩΣ στο Δημόσιο .

Άνθρωποι με γνώσεις επιπέδου Δημοτικού Σχολείου, φιγουράριζαν στη καρέκλα κάποιας Εφορίας, Δημοσίου Ταμείου ή κρατικής τράπεζας και μάλιστα τράβαγαν και...αναμνηστικές φωτογραφίες με ...πούρα και άλλες τέτοιες γελοιότητες. Πάρτε παράδειγμα από τον Μέγα τον Λαλιώτη , ένας αιώνιος αγράμματος φοιτητής που ΠΟΤΕ δεν πήρε πτυχίο .Οι μεγάλες επιχειρήσεις όπως η ΠΕΙΡΑΙΚΗ ΠΑΤΡΑΙΚΗ, η ΑΓΕΤ-ΗΡΑΚΛΗΣ, η ΙΖΟΛΑ, η ΧΡΩΠΕΙ , τα ναυπηγεία ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ και ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ , η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ , τα ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ και δεκάδες άλλες κρατικοποιούνται και κατακλύζονται ακριβώς από τέτοιας υποστάθμης κόσμο ,μουσάτους και ακούρευτους !

Όλες οι ΔΕΚΟ, η ΔΕΗ, ο ΟΤΕ, η ΕΥΔΑΠ, τα ΕΛΤΑ, ο ΟΣΕ, ο ΗΣΑΠ, ο ΗΛΠΑΠ, όλες χωρίς καμιά εξαίρεση, δέχονται τους ποταμούς των αφιονισμένων οπαδών που μέχρι χθες ήταν μόνιμοι κάτοικοι των συνοικιακών καφενείων, βυθισμένοι στην αέναη τεμπελιά τους, βρίζοντας το "γαμ..μένο το κράτος που δεν τους έδινε σημασία..." και το κατεστημένο. Και με μόνο όπλο ένα ΑΠΛΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΑΔΙΚΗ!!! Και σήμερα ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ , οι βολεμένοι , που καταλαμβάνουν επίκαιρες θέσεις στο Δημόσιο ( πολλοί από αυτούς είναι μεγαλοσυνδικαλιστές) λοιδωρούν τις προηγούμενες καθεστωτικές καταστάσεις ( κατεβάζοντας διακόπτες , στέλνοντας πιτσιρικάδες να καταλαμβάνουν καταπέλτες επιβατικών πλοίων κλπ) που τους έτρεφαν για δεκαετίες ολόκληρες και ευαγγελίζονται την σωτηρία αυτής της έρμης πατρίδας !!!

Ας ξεκινήσει λοιπόν η κάθαρση (ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ) από τα παιδιά τους, τους γαμπρούς τους, τις γυναίκες τους, τα τσιράκια τους ,τους συγγενείς τους. Ξεκινήστε την κάθαρση από τους ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ που εκβιάζουν το κοινωνικό σύνολο. Αυτοί είναι οι νταβατζήδες ! Αυτοί δεν δούλεψαν ποτέ τους , αυτοί έβγαλαν εκατομμύρια σαν πρόεδροι πχ της ΟΤΟΕ καθισμένοι στην γραφειάρα τους με το A/C το καλοκαίρι και το καλοριφέρ το χειμώνα . Αυτοί εργαζόμενοι σκληρά έγιναν και βουλευτές μετά ! Ξεκινήστε από τους Συνδικα- ληστές! Μόνο τότε ο κόσμος θα κατανοήσει την αναγκαιότητα των θυσιών!!!!

ΓΠ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου