24ωρες... ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ...ΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ...Συνεχής ροή Ειδήσεων από όλο τον Κόσμο.. Σελίδα Ενημέρωσης Και Σάτιρας...

Τρίτη

Έρχονται ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και ο Ψωμιάδης δηλώνει "παρών"!


ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
«Παρών» στις ραγδαίες, όπως τις χαρακτηρίζει, πολιτικές εξελίξεις που αναμένονται, δηλώνει ο πρόεδρος του κόμματος ΠΑΤΡΙΔΑ, Παναγιώτης Ψωμιάδης.
Ο ίδιος ξεκαθαρίζει πως δεν θέλει να...
έχει καμία σχέση με τη σημερινή οικονομική και κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης, απορρίπτοντας κατηγορηματικά οποιαδήποτε συνεργασία.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Ψωμιάδη:
«Είχα την ευκαιρία τους τρεις αυτούς μήνες που ακολούθησαν την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Μαΐου να συναντήσω σε όλη την Ελλάδα πολυάριθμους φίλους και φίλες και να τους ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που έδειξαν –για μία ακόμη φορά- στο πρόσωπο μου.
»Ήταν το ελάχιστο που μπορούσα να κάνω απέναντι στους 30.000 συμπατριώτες μας που αντιστάθηκαν στην πόλωση και με τίμησαν με τη ψήφο τους.
»Για μία ακόμη φορά άκουσα πολλά παράπονα για έλλειψη ή και απόκρυψη ψηφοδελτίων της Ένωσης για την Πατρίδα και το Λαό, αποδεικνύοντας περίτρανα πως οι καταγγελίες που είχα κάνει από την πρώτη στιγμή για την εκλογική διαδικασία είχαν βάση. Δεν μένουμε, όμως, στο χτες.
»Ξεκαθάρισα για μία ακόμη φορά, πως με τη σημερινή οικονομική και κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης δεν θέλω να έχω καμία απολύτως σχέση. Και ας είναι βέβαιοι, πως από την κρίση του ελληνικού λαού δεν θα τους σώσει η απόλυτη επικοινωνιακή ασυλία που απολαμβάνουν.
»Όσο αφορά στο πολιτικό μου μέλλον, τονίζω για μία ακόμη φορά πως θα συμμετάσχω ενεργά στις πολιτικές εξελίξεις που αναμένονται ραγδαίες το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
»Ένα είναι βέβαιο: Δικαιώνομαι, γιατί πρώτος εγώ, εδώ και ένα χρόνο, είχα επισημάνει την ανάγκη συγκρότησης ενός ισχυρού, πατριωτικού, κεντροδεξιού μετώπου. Ελπίζω και εύχομαι να μην είναι πλέον πολύ αργά».
Πηγή : voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου